1 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

hahayyt sen öyle san bak @xemrexxx bile benim yanımda bu sefer bereni meryeme rakip görüyor hürremden dolayı oyüzden emreden birşey bekleme ertuğrulu kötülediği gibi kösemide kötüleyip durucak içerdeki adamım yanı emre benim
:F:F:F

Berenistlerin gücünü göstereceksin illa bana.:A Bak çok geniş bir çevre bence geri bas.:A

Berenistlerin gücünü göstereceksin illa bana.:A Bak çok geniş bir çevre bence geri bas.:A
Beren Akbaba :A:A:A
akbaba_21144.jpg

Maral dizisi çok kötü başlamış yeni sezona, Tv8 baya tanıtım yapmıştı oysa ki. Bakalım 1-2 hafta içindeki duruma bağlı, Tv8 yine başarısız gibi.

KVP ve İnadına Aşk maça rağmen çok iyi gitmiş, tebrikler.

maçlardan kurtulup efsane bi bölümle coşacağımızı düşünüyorum yavaş yavaş yükseliyoruz ama bu oranlar vadi için çok yetersiz ve vasat
tabi kanal d de ne kadar yükselebiliriz orasını da bilemiyorum

Maç iyi sonuçlar almış. Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezondan uzak maalesef. İnadına Aşk ise güzel gitmeye devam etmiş, Kocamın Ailesi olsaydı bu oranların anca yarısını alırdı sanırım. Asla Vazgeçmem Total'de, Seksenler AB'de iyi gitmiş. Maral ise bu gidişle 26. bölümde (anlaşması var) final yapar. :)

Son düzenleme:
maçlardan kurtulup efsane bi bölümle coşacağımızı düşünüyorum yavaş yavaş yükseliyoruz ama bu oranlar vadi için çok yetersiz ve vasat
tabi kanal d de ne kadar yükselebiliriz orasını da bilemiyorum
Maça rağmen iyi oranlar almışız, daha iyi bölümlerde daha da yüksek alırız. Dün öldük bittik diyenler reyting sonuçlarına bakmalılar.

Kiz @Çiğdem- böldü akif oldu ama reyting yine kotu:F
bu sezon 7 reytingi geçemicez gibi görünüyor ben sezon başlamadan vadinin 7 ortalamada devam edeceğini söylüyordum ayy şu defne şamyelimidir nedir akif yoksa o var merak etme vadinin içine edicek kadın nerden bulmuşlar allah allah şaka gibi ya silahlı çatışma sahnesi vardı rezalet tek kelimeyle kadın silah tutmasını bilmiyor okadar adam öldürüyormuş vadide böyle oyuncualr böyle sahneler görüceğim gün olmasaydı keşke vadi bitseydide dün akşamkı o rezilliği görmeseydim cahitte battal gazi olmuş uçuyordu çizgi film yaptılar koskoca vadiyi bitseydide görmeseydik şu oyuncuları şu sahneleri :ppp::ppp::ppp:

bu sezon 7 reytingi geçemicez gibi görünüyor ben sezon başlamadan vadinin 7 ortalamada devam edeceğini söylüyordum ayy şu defne şamyelimidir nedir akif yoksa o var merak etme vadinin içine edicek kadın nerden bulmuşlar allah allah şaka gibi ya silahlı çatışma sahnesi vardı rezalet tek kelimeyle kadın silah tutmasını bilmiyor okadar adam öldürüyormuş vadide böyle oyuncualr böyle sahneler görüceğim gün olmasaydı keşke vadi bitseydide dün akşamkı o rezilliği görmeseydim cahitte battal gazi olmuş uçuyordu çizgi film yaptılar koskoca vadiyi bitseydide görmeseydik şu oyuncuları şu sahneleri :ppp::ppp::ppp:
Ay hep bahane buluyon:F

Ay hep bahane buluyon:F
ayolll kadın robot gibi silahla hep aynı yere tutuyor ateş ediyor ve diğer tarafta olan adamlar ölüyor kadın silahı adama bile çevirmiyor silahı tuttuğu yer başka ateş edince silahın karşısında olmayan adam ölüyor bukadar rezillik hiç görmemiştim çiğdem baturu özler olduk
:F:F:F