29 Eylül 2015 Salı Reyting Sonuçları

eşkıya dünyaya hükümdar olmadı daha ama salı gününe hükmetti :)

Çakma lafına katılmıyorum. Vadiyi yapan adam zaten Raci Şaşmaz, başkasının bir şeyini çaldığı yok. İsterse Vadi ile efsane olan, kendisinin yazdığı tüm sözleri kullanabilir.

Raci'den sonra senaristlerin içinden başka özlü söz yazan da çıkmadı.
böyle çakma oluyorsa vadide deli yüreğin çakması oluyor zaten o dönemde tanıtımlar dönerken deli yüreğin devamı gibi bahsediliyordu vadiden hatta yusuf kurtulucak vadiye gelicek gibi söylentielrde vardı vadiden o dönemde deli yüreğin devamı diye bahsediliyordu ben o dönemi çok iyi hatırlıyorum :F:F:F

eşkiya yavas yavas bol aksiyonlu bölümelrede geçecektir 10.bölümle birlikte dizi uçucak bence aksiyon yönünden :F:F:F

Aldığım bilgilere göre 6.bölümde hal-itin kardeşi 7.bölümde selçuk yöntem 12.bölümde ise gürkan uygun diziye dahil olacak kaynak ATV'den diyebilirim 3-4 gün içinde netleşecek durum
@sürgünüm @Çiğdem-

böyle çakma oluyorsa vadide deli yüreğin çakması oluyor zaten o dönemde tanıtımlar dönerken deli yüreğin devamı gibi bahsediliyordu vadiden hatta yusuf kurtulucak vadiye gelicek gibi söylentielrde vardı vadiden o dönemde deli yüreğin devamı diye bahsediliyordu ben o dönemi çok iyi hatırlıyorum :F:F:F

eşkiya yavas yavas bol aksiyonlu bölümelrede geçecektir 10.bölümle birlikte dizi uçucak bence aksiyon yönünden :F:F:F
Buna katılamam mümkün değil. :) Böyle aksiyon senaryoları dünyanın her yerinde birbirine benzer fakat Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi bambaşka diziler.

Tamam 2 dizide de derin devlet işleniyor ama senaryoları çok farklı. Deli Yürek'in yapımcısı Osman Sınav'dı. ilk başlarda Vadi'yi de o yapıyordu. Sen oradan benzetme de bulunuyorsun belli ki. :)

Buna katılamam mümkün değil. :) Böyle aksiyon senaryoları dünyanın her yerinde birbirine benzer fakat Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi bambaşka diziler.

Tamam 2 dizide de derin devlet işleniyor ama senaryoları çok farklı. Deli Yürek'in yapımcısı Osman Sınav'dı. ilk başlarda Vadi'yi de o yapıyordu. Sen oradan benzetme de bulunuyorsun belli ki. :)
ayoll ben vadi deli yüreğin çakması dermiyim hiçç şunu diyorum vadiden oyuncular başka diziye gidince çakma oluyor eşkiya vadinin çakması oluyor bende diyorumki eğer bir diziden oyuncular gidiyor diye başka dizi çakma oluyorsa ozaman vadide deli yüreğin çakması oluyor çünkü deli yüreğin oyuncularıda vadide toplanmıstı diyorum ordan örnek veriyorum olmaz böyle şey diye :F:F:F

Aldığım bilgilere göre 6.bölümde hal-itin kardeşi 7.bölümde selçuk yöntem 12.bölümde ise gürkan uygun diziye dahil olacak kaynak ATV'den diyebilirim 3-4 gün içinde netleşecek durum
@sürgünüm @Çiğdem-
Meto'nun katılacağını ben de duydum ama Gürkan Uygun'un Süreç Film ile yeni dizi anlaşması var. Keşke iptal olsa da EDHO'a gelse. :)

Meto'nun katılacağını ben de duydum ama Gürkan Uygun'un Süreç Film ile yeni dizi anlaşması var. Keşke iptal olsa da EDHO'a gelse. :)
@sürgünüm @Çiğdem-
ayy inş halitin kardeşi düşman karakter olur hatta cerrahpaşalı konusu bu dizidede olmalı bence selçuk beyde kenanın şefi olarak katılırsa ahh süper olur herşey :F

hatta doğu beyde gelebilir bu diziye yıllardır vadiye gelsin diyoruz bu dizide olabilir aslında
:F:F:F

ayoll ençok şuna sinir oluyorum vadinin oyuncuları kuzey rüzgarına gidince tepki çekilmişti beyaz karanfil dizisine gidincede şimdide eşkiyada aynı tepki var ama bu oyuncu kadrosu vadiye ait değilki deli yüreğe ait ozaman vadide dlei yüreğinmi çakması oluyor oyuncular başka dizide toplanabilir kurtlar vadisi deli yüreğin oyuncu kadrosuyla oluşmuş bir dizidir bu oyuncuları piyasaya vadi sürmedi vadiye sürende deli yürekti zaten :F:F:F

çakır,memati,aslan akbey,ömer baba, mehmet karahanlı gibi vadinin başrollerini oluşturan oyuncular hep deli yürekten gelmişlerdi sonra selim zaza gibi daha bir çok oyuncuda sayabiliriz zaten bu konuları türkiyede ilk işleyen dizide deli yürekti yanı vadinin oyuncuları diğer dizilere geçiyor vadi çakamsı diyoruzda vadiyi oluşturan oyuncu kadrosu deli yürekten gelmişti bu oyuncu kadrosu deli yüreğe kemik kadrosu yanı bunlarıda unutmamak gerek
:F:F:F
pelin diştaş yaşaroğlunun erler film dizilerine karşı düşmanlığı var özetin jeneriği 3 reklam üst üstüste 5 kuşak reklam hepside üçer defaya toplam 15 reklam ve dizinin bitme saati 23 rakip dizilerinin tekrarı yayınlanırken erken bitti onlardan anlamsız taktik pelin diştaş yaşaroğlundan showa gitsin bence kanal d diziyi harcama planı yapıyor @Çiğdem-