Merhaba arkadaşlar yoğun istek üzerine ve benim de senaryo ve yazarlık kursuna katılmış olmam sebebiyle Çığlık dizisini tekrar başlatmayı öngördüm. Hepinizi etiketlememin amacı sizlerin sadece 1 bölümünü olsun okumanızdır.Belki de senaryo okumayı sevmeyenlerinizi de etiketlemiş olabilirim.İlgilenmeyen etiketi es geçsin ,dileyen olursa daha sonraki bölümlerde etiket yaparız. Kısa ve öz olacaktır,ayrıca her sezon 13 bölüm,planlanmıştır.Dizinin konusuna gelecek olursak bilmeyenleriniz için Wes Craven imzalı Scream filminden alıntılanmış olmasının yanında,kendi düşünsel hayal ve bilim kurgu düşüncelerimi de katarak yazmış olmamdır. Afişe gelecek olursak benim için değeri olmayan ve uğraşmadan yapmış olduğum tuhaf birşeydir.. Fazla detaya gerek kalmadığını düşünerek "sizleri bekliyorum" diyerek çekiliyorum .
Not : İlk Bölümü Yarın Gece yayınlıyorum keyifli günler diliyorum....
@-potterhead- @dizimedya @Arslan Bey @Tolstoyevski @adımutlulukk @BesaleT @34rcp44 @Ice_Cool_23 @Tzira @berkann @cevaa @EnveR @*Dream* @olizvel @yakup09 @Danger UA! @KayıpSehir @S.G.A.T. @Master.1000 @dizi kolik @legolas9900 @DarkLeqenD @HarzeM @Mr.At @RüzgarGülü @Samanyolu24 @darksaal @Amoureux @Reytinger @halukerogluFOX @gundix123 @GreatOttoman @Yasin93 @crazymurat31 @AlemTo @WesTxCoasT @Lordly @SelinÇ @ahmetbayramm @Fks14 @SERHAT3456 @Felon @ehsan7000 @38AhmetKK @Castei @ihearyourvoice @BuraK @tolgab @baranelif @soo @Prncss.. @kerim yavuz @Canol @MeteAli @HeisenBerg @nberkayozer @hızlı gonzales @Μαнoni @Jonsnow @orxan954 @PİKAÇU @monsion15 @etem @guvenmurathayranı @gizmo @primavera @utawleee @Cenation @serhatt @Mehmet_Cvkn @muffin @Mecnun C. @Mustafa K @123mn @OzaN @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @Aserat @Harunnn60 @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @polat @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR- @takas @vadikızı @Yakamoz-Asi @papuleoo @Maskeli Fedai @destere @yatutarsa @ABAY_06 @china_shangai @pompy @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @RevaN @HachiKo @Titanium @kvp-medya @MelankoliK @hayret bi şey @Nisa @gizem ak @eskici @yigit_00 @eros @xdragxx
Son düzenleme: