MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

niye seçmiyo. @EnveR :bağır: yarışmasın o zaman yazık ediyonuz hande'me. :(
@EnveR recapları sen seç diyor ben beceremem diyor :A
Olabilir.Gunesinoglu kötü recap seçiyor diye ben üstlerde yer alamıyorum galiba :A Gelecek haftadan ben seçicem.Tabi kalırsam :X

Sırasız yorumlamaya devam.:D İnanılmaz rahat bir sıralama yaptım ilk kez.:D

Haftanın en iyisi benide şaşırttı.:F Mustafa Sanda All Star'da ilk hafta hariç çok iyi gidiyor. @Çiğdem- sanırım tam puan aldın kız.:F Ben bile şaşırdım. Hayır en iyi olmaz daha iyisi gelecek diye bekledim ama Demo muhteşemdi.:D

Sezen Aksu zaten sevdiğim kıpır kıpır bir parça ile gelmiş. İyi puanımı verdim.:D @mrt-06 Ama diyeyim rekabın berbat.:F
Aynı şekilde Katy Perry iyi puan aldı ama uzun süre sonra tam alamadı.:F 2 haftadır tam veriyordum dimi @Harunnn60 bu hafta baya iyi ama geçen haftanın gölgesinde bence.:(

Teoman efso parçalardan biriyle gelmiş. Önce ki sezonda olduğu gibi bu sezonda iyi alıyor gibi benden Teoman. @S.G.A.T. Bu haftada iyi puanını verdim.:D

Ceceli'de bu hafta benden beklediğini bulacak. Recabı doğru yap iyi veririm demiştim @EFE UYSAL ve öyle yapmışsın.

Göksel'im yine iyi puanını aldı @Ahmad .:love1: 15+'larda gezinmeye devam. Umarım şu 2'lileri atlatırsın da tam puanlarımı veririm artık sana.:Z

Melun @Maskeli Fedai sana hiç hoşlanmadığım bir puan vermek zorunda kaldım:( Senide göz önünde bulundurup biraz düşürdüm ama 15+'dan aşağı düşmedi.ss İyi puanımı verdim MegaStar'ıma.:love1:

Sertab'a demiştim orjinalini daha çok sevdiğimi ama Sertab yorumunda da eğlencesinden bir şey kaybetmemiş diye.:D @adımutlulukk Orjinal olsa tam verirdim ama orjinalini dahha çok sevdiğim için biraz kırdım. Yinede son haftalarda efsane çıkış yakaladın. Bende de öyle. Ortalamanın çok üstünde bir puan verdim.:D

Murat Boz eskiden çok dinlerdim ama son zamanlarda nedense bir soğudum.:D Yinede eski şarkıları iyi puan alır benden.:D @soo Ortalamanın üstünde 10+ 'lardansın.:D

Yalın'da aynı şekilde Sandal gibi oldu.:F Hayır ben bu şarkıyı 10 puanın altına düşürmeliyim diye baştan sona uğraştım @Bully ama olmadı.:F Kısmetinde bu varmış bu hafta deyip bıraktım bende.:(

Gülşen geçen haftadan sonra harikaydı.:F @Billy Kane geçen haftaya göre iyi verdim tabi ki.:F 10 ile çarp işte o senin.:F

Demet Akalın o çakma klibiyle olmasaydı daha iyi alabilirdi ama malesef çok uyuz oldum şarkıya.:F Beklediğini benden alamayacak gibisin bu hafta @tolgab .:( Rota'ya göre çok düştün bu hafta.ss

@denizz19 Sıla'nin bu şarkıyı niye kullandı anlamadım ama keşke kullanmasaydı.:( Malesef Deniz bu hafta düşüş yaşayanlardansın.:(

Yıldız Tilbe.:( Keşke şarkı söylemese dedim ilk kez.:( Normalde çok severim yorumunu ama burada Böğğ böğğğ okumuş. Mafetmiş şarkıyı @xemrexxx ve ona görede puan verdim.:(

84 geçen haftaya göre baya baya düştü. Hiç sevmedim ve ruhsuz bir parça ile gelmişsin @ozgur2113 .:( 5+ zor yani.ss

Şebo'nun şarkısını biz Sezen'den daha çok severiz. Yani Şebnem Ferah'ın sesini duyunca diye kıstım PC'nin sesini.:F Çok bağırıyor bu parçada. Yinede çok güzel bir parça ve Şebnem'de çok bağırmasa daha yüksek alırdı. En azından 10+'ya çıkardı. Şimdi ise kıyısından döndü.:( @batuhankaralar

Hande Yener'in vasat başlayan şarkı sonda iyi bir hal almasa direk 1'i basardım ama Nakarat iyiydi @EnveR .:D Daha iyi bir recap olsa Hande'ye yine muhteşem bir puan verirdim. Bu haftalık kıl payı ile 10 puanın aşağısında kaldı.:(

Barış Manço geçen haftaya göre daha kötüydü ama Puan olarak aynı kaldı nedense.:F
@-potterhead- vasatın üstü puanımı beğenirsin umarım.:love1:

Ahmet Kaya'yı ilk duyduğumda 1 vereceğim demiştim ama daha iyi geldi bu recapta kulağıma.:D @Yiğitt Kötü olmayan bir puan verdim.

Herkese ve en çok bana bol şans.:Z
Hadi ya :( Ben bu hafta yenilcem galiba :(

bu hafta baya iyi şarkılar seçilmiş...şu an şarkıları dinliyorum..oylama sıralaması biraz zor olacak.:)