Furkan Andıç geldi diziye.Diziyle alakasız mesajlara bir son verin tamam bu kadar şaka yeter gençler. Kızmaya başlıyorum artık.
@GunesinOglu sana noluyor oğlum Yiğit görevini yaptı zatengk de yalan oldu yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.@Bully
@GunesinOglu sana noluyor oğlum Yiğit görevini yaptı zatenAdamı yanımıza çekecektik senin yüzünden kaçtı. ss
Dizini mi izliyorsun ne yapıyorsan yap ama erotik kimliğini gizle şurda.Furkan Andıç geldi diziye.![]()
Gözüm gönlüm açıldı vallahi.![]()
Bu da iyi bir bakış açısıymış.Bilerek yaptık bizim döneklere ihtiyacımız yok![]()
![]()
O beceriksiz ne anlar@GunesinOglu sana noluyor oğlum Yiğit görevini yaptı zatenAdamı yanımıza çekecektik senin yüzünden kaçtı. ss
Diziye gel Furkan geldi, mutlaka koş gel izle diyen sen değil miydin. 😱 Ne oldu da böyle oldun. 😱Dizini mi izliyorsun ne yapıyorsan yap ama erotik kimliğini gizle şurda.![]()
SusO beceriksiz ne anlar
Diziye gel Furkan geldi, mutlaka koş gel izle diyen sen değil miydin. 😱 Ne oldu da böyle oldun. 😱
O beceriksiz ne anlar
Diziye gel Furkan geldi, mutlaka koş gel izle diyen sen değil miydin. 😱 Ne oldu da böyle oldun. 😱
aaaaa çocuğun kanına sen giriyormuşsun demekki
Ooo iyi bakalım bu haftaya yetiştin.
Ve tüm bölümler tamamlanır.Ooo iyi bakalım bu haftaya yetiştin.![]()
Bir zamanlar bir Yiğit vardı Kç antisi olan şimdi ise Kç haftası olan bir Yiğitt var. .FVe tüm bölümler tamamlanır.![]()
![]()
Fragmanda süper görünüyor. Kesin Tevfik ölecek, mirastan da Cemre'nin haberi çok sonradan olacak. Güney ve Songül sevgili olsun artık, çok tatlılar.![]()
Sen karışma beeBir zamanlar bir Yiğit vardı Kç antisi olan şimdi ise Kç haftası olan bir Yiğitt var. .F
Şu an yıkıldım.Dizini mi izliyorsun ne yapıyorsan yap ama erotik kimliğini gizle şurda.![]()
Çok döneksin Dirilişede bekleriz.Sen karışma beeMeral'im gibi dedim bende
![]()