ıyyy bu kadında her yerden çıkıyorÖzüne dönüyor sadeceTıpkı bu şarkıdaki gibi
ıyyy bu kadında her yerden çıkıyorÖzüne dönüyor sadeceTıpkı bu şarkıdaki gibi
Öyle deme yırtarım o ağzınııyyy bu kadında her yerden çıkıyor![]()
hahahah ayy alsana parlak işteee tepe tepe kullan cnmOha Kemal ölmemiş mi. 😱
5. bölüm şoklarındayım, o deli yine çıktı 😱
Ay ne parlağı, görünce ekranı kapatıyorumhahahah ayy alsana parlak işteee tepe tepe kullan cnm![]()
Nerimanlar öyle oluyorAy bu Neriman Hanım çok alem ya, diziye büyük ren katıyor.Alem kadın, ne güldürüyor beni
![]()
Aynen, doğru dedin.Nerimanlar öyle oluyor
Kiralık aştada neriman alem ve renk katıyor[emoji7]
spoi yemek istemiyorsan tky'ye başla çabuk. 😡Oha Cemre de Serkan'a aşık oldu, ah ulan ah.@denizz19
Uza bi yaspoi yemek istemiyorsan tky'ye başla çabuk. 😡
Uza bi ya![]()
Ne kadar da acımasız çıktın.serkanla cemre 1 bölüm sevgili oluyorlar sonra serkan eylül'ü unutamadığını söylerek bırakıyor kızı sonra cemre dayanamayıp intihara kalkışıyor ama yine kızlar yetişiyor. sonra eylül cemre arası bozuluyor ama hemen barışıyorlar merak etme.. sonracımaaa.. heh güney songül'ü kıskandırmak için defne ile beraber oluyor ama bu songül'ü kendisinden daha da uzaklaştıryor öyle oluncada defne'den ayrılıyor güney.. başkaaa. heh o yere boyayla yazı yazan kişi defne..
Okumadım zaaaserkanla cemre 1 bölüm sevgili oluyorlar sonra serkan eylül'ü unutamadığını söylerek bırakıyor kızı sonra cemre dayanamayıp intihara kalkışıyor ama yine kızlar yetişiyor. sonra eylül cemre arası bozuluyor ama hemen barışıyorlar merak etme.. sonracımaaa.. heh güney songül'ü kıskandırmak için defne ile beraber oluyor ama bu songül'ü kendisinden daha da uzaklaştıryor öyle oluncada defne'den ayrılıyor güney.. başkaaa. heh o yere boyayla yazı yazan kişi defne..
Ne kadar acımasız çıktın.![]()
Yorumunuda spoiler içine aldım, oh olsun.kaşı dedi kaşıdım![]()
zahmet etmişsin o yazdıklarımın hiç biri doğru değildi zaten zaaaaaaaaaaaOkumadım zaaa
Yorumunuda spoiler içine aldım, oh olsun.![]()
Bu arada spoiler için alma nasıl oluyor yeni versiyonda? Ben yapamıyorum bir türlü. Konuyla alakası yok, ama adı geçmişken sormak istedim.Okumadım zaaa
Yorumunuda spoiler içine aldım, oh olsun.![]()
Olabilir.zahmet etmişsin o yazdıklarımın hiç biri doğru değildi zaten zaaaaaaaaaaa![]()
Üst kısımda sağa doğru + işareti var, oraya tıklıyorsun oradan.Bu arada spoiler için alma nasıl oluyor yeni versiyonda? Ben yapamıyorum bir türlü. Konuyla alakası yok, ama adı geçmişken sormak istedim.![]()