Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Ay bu Neriman Hanım çok alem ya, diziye büyük ren katıyor. :F Alem kadın, ne güldürüyor beni :D

Cidden bu Mesude nasıl anne, Kemalim yapmaz deyip duruyor. 😱

Feride ve Toprak'ın ilişkilerinin iyi olmasına sevindim. :Z

Şu an 7. bölümdeyim. :Z

Serkan ve Eylül aşkı başladı. Serkan'ın ailesinden rahat gelirse iyi bir aşk yaşayacaklar herhalde. :A

Feride ve Toprak durumu komediydi, garson yanlışlıkla ''Benimle Evlenir Misin'' yazılı pastayı getirince Feride direk yelkenleri denize indirdi. :Z Bunlarında ilişkileri başladı diyelim.

Güney ve Songül ilişkisi de zemin oluşturuyor. :Z

serkanla cemre 1 bölüm sevgili oluyorlar sonra serkan eylül'ü unutamadığını söylerek bırakıyor kızı sonra cemre dayanamayıp intihara kalkışıyor ama yine kızlar yetişiyor. sonra eylül cemre arası bozuluyor ama hemen barışıyorlar merak etme.. sonracımaaa.. heh güney songül'ü kıskandırmak için defne ile beraber oluyor ama bu songül'ü kendisinden daha da uzaklaştıryor öyle oluncada defne'den ayrılıyor güney.. başkaaa. heh o yere boyayla yazı yazan kişi defne..

serkanla cemre 1 bölüm sevgili oluyorlar sonra serkan eylül'ü unutamadığını söylerek bırakıyor kızı sonra cemre dayanamayıp intihara kalkışıyor ama yine kızlar yetişiyor. sonra eylül cemre arası bozuluyor ama hemen barışıyorlar merak etme.. sonracımaaa.. heh güney songül'ü kıskandırmak için defne ile beraber oluyor ama bu songül'ü kendisinden daha da uzaklaştıryor öyle oluncada defne'den ayrılıyor güney.. başkaaa. heh o yere boyayla yazı yazan kişi defne..
Ne kadar da acımasız çıktın. :A

Okumadım zaaa :Z

Ne kadar acımasız çıktın. :A
kaşı dedi kaşıdım :A
Yorumunuda spoiler içine aldım, oh olsun. :Z