Şarkımı beğendin mi hiç öyle telafi edecekmiş gibi bir halin yok ziraGeçen haftayı telafi etmek istemen güzel.Bende telafi edicem.
![]()
Şarkımı beğenmedikleri gibi bir de olumsuz yorum yapanlar olursa beğeniyor bu ikili sen beğendin miNoldu sana nasptı bu melunlar![]()
Sıla senin en sevdiğin şarkıyla geliyor bu hafta Dön Demeyi Unuttumşarkılar güzel bakalım ne zaman başlıyor oylama @GunesinOglu
Sıla geçen haftadan daha iyi alabilir bu hafta 2 kişi duymasın.Şarkımı beğendin mi hiç öyle telafi edecekmiş gibi bir halin yok zira
Şarkımı beğenmedikleri gibi bir de olumsuz yorum yapanlar olursa beğeniyor bu ikili sen beğendin mi
Sıla senin en sevdiğin şarkıyla geliyor bu hafta Dön Demeyi Unuttum![]()
Şarkımı beğendin mi hiç öyle telafi edecekmiş gibi bir halin yok zira
Şarkımı beğenmedikleri gibi bir de olumsuz yorum yapanlar olursa beğeniyor bu ikili sen beğendin mi
Şarkımı beğendin mi hiç öyle telafi edecekmiş gibi bir halin yok zira
severim tabii sılanın şarkısı güzel yaa
Şarkım gerçekten iyi güzel puan alırsın sen de benden iyi gelmişsin sen de.Sıla geçen haftadan daha iyi alabilir bu hafta 2 kişi duymasın.![]()
Göreceğiz bakalımTelafi derken bana verdiğin düşük puanı telafi edeceğim.
Rihanna'nın şarkıları da güzeldir.![]()
Telafi derken bana verdiğin düşük puanı telafi edeceğim.
Rihanna'nın şarkıları da güzeldir.![]()
Hediyede gelecekmi.Şarkım gerçekten iyi güzel puan alırsın sen de benden iyi gelmişsin sen de.Senin sevdiğin şarkıya da az kaldı
Göreceğiz bakalım![]()
Şarkım gerçekten iyi güzel puan alırsın sen de benden iyi gelmişsin sen de.Senin sevdiğin şarkıya da az kaldı
Göreceğiz bakalım![]()
Gelmez olur mu en hit şarkılardan biri olduHediyede gelecekmi.Çok iyi alırsın benden.
![]()
Kimin kimi etkileyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum.Umarım çok etkilemez benim puanım senin oyları.
@vadikızı saol ablacım.Bu hafta yine iyi bekliyorum senden.
![]()
NetDde olsa 30 olurdu.Gelmez olur mu en hit şarkılardan biri oldudinlenmesi düşük oldu ama olsun 16 milyon da iyidir
Kimin kimi etkileyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Gelmez olur mu en hit şarkılardan biri oldudinlenmesi düşük oldu ama olsun 16 milyon da iyidir
Kimin kimi etkileyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Bence geçsin ona izlenmesini 2 kat daha artar.Aynen kesinlikle![]()
Senin gibi Sıla düşmanlarını yollamak gerek erkendenPiiiissss seni.Zaten hep düşük veriyorsun senden umit yok. Boş yere yorma beni.
![]()
Senin gibi Sıla düşmanlarını yollamak gerek erkendenşaka bir yana daha gerçekten dinlemedim şarkıları bakarsın bu hafta Katy gibi yükselirsin sen istersen her hafta Sıla'ya 1 ver bu benim oylamamda hiçbir etkiye sahip değil.
![]()
Dön Demeyi Unuttum, Gol'den çok daha güzel şarkı sen eğlenceli bir şeyler arıyorsun anlama önem vermiyorsun ondan.Sırf sana 1 vermek için jüri olurum.
Uff niye yoruyorsun beni o zaman.Valla bu hafta düşük verenler bile beğendi. Sıla fanı @gözlemci beğendi ise Sendende umut olabilir.
Ama senin ki tahmin edecegin üzre geçen haftaya göre kötü benim açımdan.
![]()
Söyle Canıma iyi verdim mesela ilk kez 14.Dön Demeyi Unuttum, Gol'den çok daha güzel şarkı sen eğlenceli bir şeyler arıyorsun anlama önem vermiyorsun ondan.![]()
Dön Demeyi Unuttum, Gol'den çok daha güzel şarkı sen eğlenceli bir şeyler arıyorsun anlama önem vermiyorsun ondan.![]()
Sen gidince ötede kaldı hayat diyor, kırılıp tuz buz olup toparlanamadığını söylüyor aşkın. Daha ne desin arkadaş. Sırf size inat bu şarkımdan vazgeçmeyeceğim. Yıldırma politikanız işe yaramayacakKısmen çözmüşsün beni ama anlamıda iyi değil.Yani son pişman fayda etmiyor unutmuşsa.
![]()