MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Geçen haftayı telafi etmek istemen güzel.:A Bende telafi edicem.:A
Şarkımı beğendin mi hiç öyle telafi edecekmiş gibi bir halin yok zira :F

Noldu sana nasptı bu melunlar :A
Şarkımı beğenmedikleri gibi bir de olumsuz yorum yapanlar olursa beğeniyor bu ikili sen beğendin mi :D

şarkılar güzel bakalım ne zaman başlıyor oylama @GunesinOglu
Sıla senin en sevdiğin şarkıyla geliyor bu hafta Dön Demeyi Unuttum :D

Şarkımı beğenmedikleri gibi bir de olumsuz yorum yapanlar olursa beğeniyor bu ikili sen beğendin mi :D

Sıla geçen haftadan daha iyi alabilir bu hafta 2 kişi duymasın. :A

severim tabii sılanın şarkısı güzel yaa

Telafi derken bana verdiğin düşük puanı telafi edeceğim.:A

severim tabii sılanın şarkısı güzel yaa

Rihanna'nın şarkıları da güzeldir.:Z

Piiiissss seni.:( Zaten hep düşük veriyorsun senden umit yok. Boş yere yorma beni.:F
Senin gibi Sıla düşmanlarını yollamak gerek erkenden :F şaka bir yana daha gerçekten dinlemedim şarkıları bakarsın bu hafta Katy gibi yükselirsin sen istersen her hafta Sıla'ya 1 ver bu benim oylamamda hiçbir etkiye sahip değil. :)

Senin gibi Sıla düşmanlarını yollamak gerek erkenden :F şaka bir yana daha gerçekten dinlemedim şarkıları bakarsın bu hafta Katy gibi yükselirsin sen istersen her hafta Sıla'ya 1 ver bu benim oylamamda hiçbir etkiye sahip değil. :)

Sırf sana 1 vermek için jüri olurum.:A

Uff niye yoruyorsun beni o zaman.:bağır: Valla bu hafta düşük verenler bile beğendi. Sıla fanı @gözlemci beğendi ise Sendende umut olabilir.:D Ama senin ki tahmin edecegin üzre geçen haftaya göre kötü benim açımdan.:D

Sırf sana 1 vermek için jüri olurum.:A

Uff niye yoruyorsun beni o zaman.:bağır: Valla bu hafta düşük verenler bile beğendi. Sıla fanı @gözlemci beğendi ise Sendende umut olabilir.:D Ama senin ki tahmin edecegin üzre geçen haftaya göre kötü benim açımdan.:D
Dön Demeyi Unuttum, Gol'den çok daha güzel şarkı sen eğlenceli bir şeyler arıyorsun anlama önem vermiyorsun ondan. :D

Kısmen çözmüşsün beni ama anlamıda iyi değil.:A Yani son pişman fayda etmiyor unutmuşsa.:F
Sen gidince ötede kaldı hayat diyor, kırılıp tuz buz olup toparlanamadığını söylüyor aşkın. Daha ne desin arkadaş. Sırf size inat bu şarkımdan vazgeçmeyeceğim. Yıldırma politikanız işe yaramayacak :D