Masum Ve Günahkar - Tanıtım Bölümü -

Aslında tek kelimeyle mükemmel gidiyordu Alpercim, Whatpadden mi nerden yayınlıyorsun linkini koyda bakalım bölümüne , emin ol çok okumak istedim dediğim gibi hem zamandan hemde pc den dolayı okuyamadım pişman değilim uzunluğuna da lafım yok akıcıydı ellerine sağlık @cookies :bhr:

Aslında tek kelimeyle mükemmel gidiyordu Alpercim, Whatpadden mi nerden yayınlıyorsun linkini koyda bakalım bölümüne , emin ol çok okumak istedim dediğim gibi hem zamandan hemde pc den dolayı okuyamadım pişman değilim uzunluğuna da lafım yok akıcıydı ellerine sağlık @cookies :bhr:
Daha yayınlamadım.En yakın zamanda yayınlayacağım.Kapağı belirlemek uzun sürdüğü için yayınlayamadım :)

Hayır onu demedim kardeşin üzerinden hikaye mi anlatıyon :D Yanlış anladın beni bende biliyorum baba mesleği abi mesleği vs değişik sadece karakterler çevren mi onu demek istedim :) ismen olarak tabi .
Ben şu ana kadar her hikayeme @Çiğdem- i başrol yapmıştım ama artık yeter diye düşünüp Kardesimi basrol yaptığım doğrudur 😉

Misal Hikayede çok hoş karakterler olacak

Down sendromlu
Zayıflama hastası
Akciğer kanseri
Sakat
Psikopat.

Karakterlerim çosturcak bide arkadas olcaklar :Z @Çiğdem- de yoldan geçen biri olur :)
Karakterler feci :D
çiğdem yoldan geçerken birini ayartmasında :A sonra senaryoyu sırtlanır gider seksi dilenci gibi :A

Misal Hikayede çok hoş karakterler olacak

Down sendromlu
Zayıflama hastası
Akciğer kanseri
Sakat
Psikopat.

Karakterlerim çosturcak bide arkadas olcaklar :Z @Çiğdem- de yoldan geçen biri olur :)
Ben şu ana kadar her hikayeme @Çiğdem- i başrol yapmıştım ama artık yeter diye düşünüp Kardesimi basrol yaptığım doğrudur 😉
Doğru karar alkış yok ki sana yollayayım :D :oley:helal bee :D
aaaaaa şunada bakın sen benimle ünlü bir senarist oldun ayoll seni ben ünlü yaptım şimdi kardeşini almıs torpille benim yerime başrole getiriyorsun @gözlemci @Harunnn60 😱😱😱

@Castei hukuk okuyor ve avukat olunca benim avukatım olucak mahkemede görüşürüz artık @cookies :A:A:A

aaaaaa şunada bakın sen benimle ünlü bir senarist oldun ayoll seni ben ünlü yaptım şimdi kardeşini almıs torpille benim yerime başrole getiriyorsun @gözlemci @Harunnn60 😱😱😱

@Castei hukuk okuyor ve avukat olunca benim avukatım olucak mahkemede görüşürüz artık @cookies :A:A:A
Ayol sen halkın seksi dilencisisin bide down sendromlusu olursan ben göze çarparım :F

Ona da yb yazcam ya siz @EnveR le alışveriş merkezini dağıtcaksınız ama yazasım gelmiyor :(

Hahaha yok ya o kadar olmaz heralde :F

Bu arada sende varsın ama 4. Bolumde gelceksin gibi duruyor :)
Ben olayımda çiğdem eksik kalsın gibi :A

Bence artık yüzün eskidi :A bunu kabul etmen gerekir sanki :A

Ben olayımda çiğdem eksik kalsın gibi :A

Bence artık yüzün eskidi :A bunu kabul etmen gerekir sanki :A
Lo cidden yüzü eskidi kızın :A :A

Bu arada @Çiğdem- sanki seksi dilenciden kovdum seni altı üstü yeni hikayeme koymadım davayı ben kazanırım :A

Seni kör biri mi yapsam lo gözlemci (b)

kısa olsun diyen arkadaşlar izledikleri dizilerin senaryosunun world üzerinde 60-70 sayfa olduğunu bilmiyorlar herhalde :A

Sağlam bir konusu var :)