Masum Ve Günahkar - Tanıtım Bölümü -

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Masum Ve Günahkar Part 1 - Genel :

Ben Nida Altın !
Zenginlik içinde yüzen ama zenginliğin sefasını sürüp hava atamayan kız...
Çünkü benim bir hastalığım var ve bu hastalık ne yazık ki doğduğumdan beri var..

Hastalığım ne mi ?
BEN DOWN SENDROMLUYUM...

Ailem beni hiçbir zaman sevmedi hep abimi sevdiler hatta hatta misafir geldiğinde beni odama kilitlerler.
Bende çok yalnız olduğum için internetten arkadaş aramaya başladım ve birini buldum ve ve sanırım aşık oldum.

Tanıtım Part 2 - Aile :

Annem 40 yaşında kendine cok iyi bakan bir kadın hatta evde güzellik salonu kurdu kendine ve jet sosyetenin en popüler kadını ayrıca kendisi dedemden miras kalan şirketlerin yönetiminin tamamını babama devrettigi için koca gün gezip tozuyor boş zamanlarındaysa beni azarlıyor.Yok efendim ben neden böyle doğmuşum da abim neden sağlıklıymış ta hatta sırf bunun yüzünden benim bu evin kızı olduğumu kimseye söylemediler yani herkes beni bu evin beslemesi sanıyor.

Babam 44 yaşında ülkenin önde gelen daha ne iş bile yaptığını bilmediğim şirketleri yönetiyor.Kendisi pek egolu bir adamdır.Düşünün yani benim down sendromlu olduğumu öğrenince annemi merdivenlerden itmeye kalkışmış ama aslan dedem miras için bir şart koymuş ve o da benim doğup 18 yaşına kadar bakılmammış onlar da bana bakmak zorunda kaldılar işte öyle ama 18 ime az kaldı ve bunlar beni kapının önüne koycaklar gibi duruyor.

Abim 20 yaşında tüm genç kızların hayalindeki sevgiliydi.Yanlış anlamayın abime yan gözle bakmıyorum yalnızca gurur duyuyorum.Kendisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde 3. Sınıfa geçti yani ailenin de gurur kaynağı ve kendisi bana çok bağlıdır bende ona tabi...

Ve ben... Ailenin hastalıklı çirkin pis beslemesi... Ben kendimi böyle görmüyorum aslında.Ama ailem bana öyle bir davranıyor ki kendimi hasta ve dışlanmış olarak hissediyorum.Ama alıştım artık dediğim gibi Allah'ıma şükrediyorum.

Tanıtım Bölümü Part 3 - İlk Konuşma

Ben (B) : Slm

Görüldü yapıyor ama cevap vermiyor neden acaba ?

Aha yazıyor çok şükür.

O : Slm.Tanışıyormuyuz?

B: Hayır seni whatsapp grubunda gördüm yeni gelmissin bir tanışalım dedim.

O: Neden benimle tanışmak istiyorsun küçüğüm?

B: Ne küçüğü ya küçük falan değilim ben.

O: Bal gibi de küçüksün eğer profil fotondaki sensen. Bir de bir sürü makyaj yapmışsın annen karışmıyor mu ? Baban yok mu senin ?

Of of belki makyaj yüzümü down sendromlu halimden kurtarır diye yapmıştım ama bunu ona anlatamam ki .Ya benimle konuşmak istemezse ? Ya benle dalga geçerse?

B: Kaç yaşındasın sen de bana küçük diyorsun ?

O: 22 yaşındayım.Dur senin yaşını da tahmin ediyim.. Hımmm.... 17 ?

Oha lan doğru bildi nasıl oluyor bu ?

B: Evet doğru bildin de nasıl bildin ya ? Benim adımı falan da tahmin ette tam olsun ??

O: Nida, Nida Altın -havalı emoji-

Oha bunu nerden bildi bu çocuk ya ?

B: Evet öyle. Nerden bildin ?

O: Ben bilirim.Ben hackerim .

B: Oha cidden mi ya ? Süper bir özellik keşke bende de olsaydı.

Tam yazıyor... yazısı çıkmıştı ki aşağıdan annemin "Hoşgeldiniz" sesini duydum.Demek ki misafirler gelmişti ve ben misafirleri çok merak ediyordum yani bir yolunu bulup aşağıya inip onları gizli gizli izleyecektim.

Telefona geri döndüm.Cevap yazmıştı.

O: Hahahahahahah

Noluyor bu çocuğa ya ? Acaba birisine yazacakken yanlışıkla bana mı yazdı ?

B: ?

O: Çok saf ve masumsun benim hacker hemen inandın.Yaşını tahmin ettim çünkü ben kızlardan anlarım altımdan geçmeyen kız türü kalmamıştır,ismin ise whatsappta yazıyor.
Bir daha benle yazışmanı tavsiye etmem gruba da kardeşim zorladı diye girdim benle hava atacakmış.Unutma küçüğüm BEN GÜNAHKARIM SENSE MASUM.BEN SENİ YAKARIM BEN SENİ BİTİRİRİM.Mesela ben uyuşturucu kullanıyorum sen kullanabilir misin ? Sen sigara içebilir misin ? Sen sabahlara kadar eğlenebilir misin ? Sarhoş olup eve gidebilir misin ? Benim arkadaşlarım böyle işte.Sende o ışık yok o yüzden görüşmeyelim bir daha.Bir de ben arkadaş canlısı değilim sürekli yalnız takılan biriyim kusuruma bakma.

Tanıtım Bölümü Part 4 - Ailedeki Gizli Sırlar :
Yemek yememiz bitince annem gülümseyerek "Hadi alışveriş'e gidelim" dedi.

Ben hepten şok oldum hatta rüyada bile olabilirim.Kollarımı çaktırmadan cimcirdim ve acıdı.
Eee rüya da değil ? Bu neyin kafası anne ?

"Tabiki de olur hemen geliyorum " diyip yukarıya çıktım ve çaktırmadan annemi izledim.
Annem ben yukarıya çıktıktan sonra babamla telefonda konuşmaya başladı :
"Şimdi alışverişe çıkıyoruz.Üstüne bir şeyler almalıyım ki sokaklarda varoş gibi dolaşmasın....Sıkıysa akşam bir sorun çıkarsın elimde kalır vallah....Hımm tamam tamam kapat şimdi Nida gelir şüphelenmesin bir şeyden " dedi ve telefonu kapattı sonra da sessiz bir şekilde "İnşallah magazincilere yakalanmam bu beslemeyle yarabbim" diye dua etti.

Ben ağlamaya başlamıştım ve bu akşam ne olacağını da merak ediyordum.Annem beni hala sevmiyordu demek ve kafasına saksı falan da düşmemişti, benim hakkımda babamla bir planları vardı.O planı merak ediyordum.Ailem daha ne kadar küçülebilir merak ediyordum.Napcaklardı ? Beni birine mi satacaklardı ? Hoş beni kim alırdı ki ? Yoksa borca girdiler ve borç yüzünden benim organlarımı mı satacaklardı ? Hepsi kulağa birbirinden korkunç ve saçma geliyordu.Ama bunlardan biri değilse benim hakkımda ne gibi bir planları vardı ?

Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardı.Oyuna oyunla karşılık vermek !

Tanıtım Bölümü 5 - Haklısın İç Ses :
Sen görürsün Kaslı Sünepe !!!
Ben seni öyle bir şaşırtacağım ki benimle arkadaş olmak için ayaklarıma kapanacaksın.Hoş bu hastalıkla nasıl olur bu bilmiyorum ama bir şekilde kapanacak o çocuk ayaklarıma...

"Yav hee canım benim.Daha çocuğun nerede olduğunu bile bilmiyorsun" diyen sesle etrafıma tuhaf tuhaf bakmaya başladım.Bu ikinci defa oluyordu heralde kafayı yiyordum ?

"Hayır Nida, ben senin deli dolu çılgın iç sesin Nida.Senin değişme zamanın bence de geldi.Ama o maddeleri kullanıp beni kirletmeni istemiyorum hayatta daha mutluluğu bulamamışken bizi öldürme ! Onları kullanıyormuş gibi davran, öyle resimler çek ama kullanma.Bu arada annemize de pek güvenme.Bizi akşam neler bekliyor Allah bilir.Yanında para falan var mı ? Yani odanda kumbaran falan var mı ? Kusuruma bakma o sıralar uyuyordum heralde ki hatırlamıyorum.Bir de o netteki çocukla bağlantını kesme.Grupta kardeşi varmış.Onu bul ve sorgula !!! " diyen iç sesime "Vaovv diye alkış tuttum.Ama annem görmesin diye biraz kısık sesle alkışladığım için pek alkışa benzememiş olabilir.

NOT : TANITIM İÇİN PAYLAŞILMIŞTIR.YENI BÖLÜM PAYLASİLMAYACAKTIR !

Nabız ölçmem lazım ya nasıl olduguyla ilgili :)

@harzemliişah@yigitt_00 @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @EFE UYSAL @Bully @vadikızı @pompy @mrt-06 @Çiğdem- @EnveR @sürgünüm @GunesinOglu

Not: Hikayeleri okuyamiyorum buradaki.Cunku bu aralar aşırı yoğunum kusuruma bakmayın ama hep arkanızdayım bunu bilin ! (Pompy bu lafın büyük kısmı sana :bhr: )

Bu arada yorumlarına değer verdiğim @gözlemci yi etiketlememisim onuda etiketliyorum :bhr:

Ooo tanıtım süper. :X Senden yine iyi iş geliyor Alper :X
Saol :bhr:

Hikayeyi elimden geldiğince güzel ve anlaşılır yazmaya çalışıyorum ama down sendromlu bir kızın ağzından yazmak çoook zor :(

Ama konu çok hoşuma gitti :love1:

Burada bu yüzden yayinlamayacağım benim senaryolarım ilgisini kaybetti burda.

Çoğu üye ön yargili yaklasiyor ama kolaysa onlar yazsın böyle bir konu da görelim :A :A

İnşallah iyi iş olur :Z Ben yazarken zevk alıyorum sizde okurken zevk alırsınız inşallah :bhr:

Hikayeyi elimden geldiğince güzel ve anlaşılır yazmaya çalışıyorum ama down sendromlu bir kızın ağzından yazmak çoook zor :(

Çoğu üye ön yargili yaklasiyor ama kolaysa onlar yazsın böyle bir konu da görelim :A :A

İnşallah iyi iş olur :Z Ben yazarken zevk alıyorum sizde okurken zevk alırsınız inşallah :bhr:
İNŞALLAH güzel olur.Forumda artık diziler pek okunmuyor. :)

Sihirli annem batırdı biraz keşke yazmasaydım onu

senin başına sır dizisi tehlike oluşturdu

ayoll tanıtım neden bukadar uzun bölümü düşünemiyorum vlla :F:F:F
Wattpad tarzı yazdığım için böyle.Hem ben uzun yazmaya alışık biriyim :)
Ilk bölüm 1300 küsür kelime.2. Bölüm su anda 1456 kelime ama hala yazıyorum 😉
Kısa olamaz tarzım bu :)

Zaten burada yayınlamayacagım ben hikayem için zemin hazırlıyorum su anda [emoji5] [emoji5]
Ben güzel oldugunu dusunuyorum en azından ilk bölümün :)
Sihirli annem batırdı biraz keşke yazmasaydım onu

senin başına sır dizisi tehlike oluşturdu
Evet öyle oldu ama iyiki onu yazmışım o sahnelerle ilgili tecrube kazandım onun sayesinde :)

@cookies Kardeşim yazı stilini beğenemiyorum pek fazla, hikaye güzel gibi dağınık olmuş sanki biraz. :( Bir ara okuyacağım. :) :)

@cookies Kardeşim yazı stilini beğenemiyorum pek fazla, hikaye güzel gibi dağınık olmuş sanki biraz. :( Bir ara okuyacağım. :) :)
Ben burada ilk 2 bolumden kesitler verdim dağınık olması ondandır :)

Sor bakayım bana ben begeniyormuyum?
Ben o kadar ergenlesmisim ki dram hikayesinde lo kelimesini kullanıyordum ayolu kullanıyordum az daha.

Saol okursun inşallah :bhr:

Aa sevindim :bhr: :bhr:

@Çiğdem- Seksi dilenci de sen ve Enver basrolsunuz diye bu hikayeye kardeşim nidayı ve Arın kurtulur diye birini başrol yaptım :)
Saol okursun inşallah :bhr:

Aa sevindim :bhr: :bhr:

@Çiğdem- Seksi dilenci de sen ve Enver basrolsunuz diye bu hikayeye kardeşim nidayı ve Arın kurtulur diye birini başrol yaptım :)
Off ya pc enteraslanştı yazılar acaip görünüyor uzun metinlerde iç içe girik :( kusuruma bakma en kısa sürede okuyacam inşallah 🙁🙁

Ben burada ilk 2 bolumden kesitler verdim dağınık olması ondandır :)

Sor bakayım bana ben begeniyormuyum?
Ben o kadar ergenlesmisim ki dram hikayesinde lo kelimesini kullanıyordum ayolu kullanıyordum az daha.

Yok, kelime değilde yazı düzeninden bahsettim hikayeyi okumadım daha. :D