Önceki sayfada yazdım ben gidince değerimi anlarsınız diye. Daha fazla söze gerek yok.Bir de bu eksikti başımıza. 😱
Bu arada @Bully üzerine gelen tepkilere neden cevap vermediniz efendim?![]()
Önceki sayfada yazdım ben gidince değerimi anlarsınız diye. Daha fazla söze gerek yok.Bir de bu eksikti başımıza. 😱
Bu arada @Bully üzerine gelen tepkilere neden cevap vermediniz efendim?![]()
ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄Asıl düşünmen gereken kısım burasıydı.
Ayol keyfimden mi oy yolla dedim sana ben, bana yüksek puan ver demek istedim.O kısmı anlamamışsın sen.
Ben hep buyum.
Ahmet Kaya?![]()
Sana güzel verdim.Nasıl buldun paşam benim şarkımı?![]()
La bu şarkıyla gel 23 .Bu espri Oscar alır canısı.
Dur sana şarkı hediye edeyim.![]()
Ben sana +20 verdim biliyon mu.![]()
Ay ay ay bir de nasıl kendisini övermiş, çitleğim benim.Değerim forumu terk ettikten sonra anlaşılacaktır...
Ama sen benim bir sınıf altımdasın.
Ceceli?ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄![]()
Bu espri Oscar alır canısı.
Dur sana şarkı hediye edeyim.![]()
Ben sana +20 verdim biliyon mu.![]()
Sana güzel verdim.
Yabancılar bu hafta şaşıracak.@sokak sanati @Harunnn60
@Yiğitt küçük bir liste karmaşası yaşadım.![]()
Bu arada sana iyi puan verdim Efe.
Şaşırttın beni.Sana güzel verdim.
Onlar finale yakın şarkılar.ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄![]()
Beğenmene sevindim, inşallah +30 vermişsindir.Sana güzel verdim.
Puanını merakla bekliyorum.Bu arada sana iyi puan verdim Efe.Sen şimdi merak edersin.
Şaşırttın beni.İnş iyidir.
![]()
yok bikaç şarkısı hariç ki onlarda ilk şarkıları pek dinlemem.Teşekkürler yalını beğenmiymiydin.![]()
Bu gidişle ben 30 üzerinden de puanlarım zaten.Onlar finale yakın şarkılar.
Beğenmene sevindim, inşallah +30 vermişsindir.![]()
![]()