- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bize gelince 100 kere özelden yaz, etiket yap. Millete gelince sesin çıkmasın.
Bize gelince 100 kere özelden yaz, etiket yap. Millete gelince sesin çıkmasın.Birazda boğda versinler şu oyları
![]()
Versinler, pazara sarkmayalım.Etiket yapmıyorum zaten sana da buradan yapmıyorum özel mesajdan boğuyorum
Merak etme diğerlerini de özel mesajdan boğuyorum![]()
Versinler, pazara sarkmayalım.
Bu arada senin Kanal D kafayı yedi.Faceden Yaz'ın Öyküsü nün resmini paylaşmış, #YazınÖyküsü devam ediyor yazmış
![]()
Atarını yerim lan senin.Bundan sonra bende şarkımı ve oylarımı hep en son atacam biraz da birileri benim keyfimi beklesin. Bu kadar zorsa katılmayın yarışmaya.
Forumda bir eğlencemiz var onu da erteliyoruz ya yarışma olmasa zaten forum ile irtibatım azalacak artık bizim de işlerimiz var artık.Atarını yerim lan senin.![]()
![]()
Oy oy oy nasıl da sinirlenmiş benim fındığım.Forumda bir eğlencemiz var onu da erteliyoruz ya yarışma olmasa zaten forum ile irtibatım azalacak artık bizim de işlerimiz var artık.
Kimler onlar etiketlerini yaparsan görürler yarın 18:00'a çok var henüz. Zor olmamalı 20 dakikalarını ayıracaklar
Oy oy oy nasıl da sinirlenmiş benim fındığım.![]()
Yollamaya çalışacağım bu gece.Oy kullanmayan yarışmacılar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Sezen Aksu - @mrt-06
Yıldız Tilbe - @xemrexxx
Göksel - @Ahmad
Atiye - @OzaN
Hande Yener - @EnveR
Tarkan - @Maskeli Fedai
Teoman - @S.G.A.T.
Oy kullanmayan yarışmacılar :
Sezen Aksu - @mrt-06
Yıldız Tilbe - @xemrexxx
Göksel - @Ahmad
Atiye - @OzaN
Hande Yener - @EnveR
Tarkan - @Maskeli Fedai
Teoman - @S.G.A.T.
ayy hadi diğerlerinin işleri güçleri var meşkul isanlar diyelim ama @xemrexxx @Maskeli Fedai size ne demeli aylak aylak gezip dolaşıyorsunuz hergün buralarda iş yok güç yok yollayın çabuk oylarınızıOy kullanmayan yarışmacılar :
Sezen Aksu - @mrt-06
Yıldız Tilbe - @xemrexxx
Göksel - @Ahmad
Atiye - @OzaN
Hande Yener - @EnveR
Tarkan - @Maskeli Fedai
Teoman - @S.G.A.T.