Size bıraktık meydanı işte.Yaşlanmıssın 2 yılında geçti.
Kesin öyle olmuştur. Hala çok çene çalıyon.Size bıraktık meydanı işte.
Ayna karşısında çıplak foto çeker atarım sanasen 65 falandın galiba 70 olsan yeter ama kilo almadan kas yapabilirsin yani şuankı gençler senin gibi sıska ama kilo almadan kas yapıp o açığı kapatıyorlar senin vucudunun biraz şekle girmesi gerekiyor bence tabi giysili gördük çıplak görebilsek daha iyi yorum yaparız
Birileri görmesin cinnet geçirir yoksa.Ayna karşısında çıplak foto çeker atarım sana
hahaha biiz ona çıplak değilde yarı çıplak diyelim bence millet yanlıs anlamasın şimdi üst kısım yaniAyna karşısında çıplak foto çeker atarım sana
Ayy öyle olsunhahaha biiz ona çıplak değilde yarı çıplak diyelim bence millet yanlıs anlamasın şimdi üst kısım yani
ozaman sağlıklı bir yorum yapabilirim havuzdaı resminde kendini saklamışsın resmen aa şöyle ortaya çıkıpta boyfan foto çekmemişsin utanıyor gibi saklamıssın kendini birşey görünmüyorAyy öyle olsun
Tamam atacamozaman sağlıklı bir yorum yapabilirim havuzdaı resminde kendini saklamışsın resmen aa şöyle ortaya çıkıpta boyfan foto çekmemişsin utanıyor gibi saklamıssın kendini birşey görünmüyor
Tamam atacam
aaa yaşlanmak falan kabul edemem tecrübe diyelim bence biz ona@Çiğdem- Forumda yaşlandık mı ne baksana zaman ne çabuk geçiyor.
Forumun tecrübelisini de geçtik biz emekliye doğru yol alıyoruz.aaa yaşlanmak falan kabul edemem tecrübe diyelim bence biz ona
ayy evet yani herkes yeniüye diye bahsediyordu düne kadar şimdi 2.yılımın dolmasını bekliyorum zaman çok çabuk geçiyor gerçektende @Harunnn60
ayy ondan sonra seninki gelsin hepimizi bıçaklayıp kıtır kıtır kessin @denizz19
ben canımı sokakta bulmadım