- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tebrikler Çiğdem.Nice abuk sabuk mesajlara.
Hediye çok ince esprili.
![]()
Çidooo tebriklerNice 30.000'lere
Bu da hediyen
![]()
öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlarabu çeneyle 30 bin mi sadece çok azmışneyse tebrikler çirkin bu da hediyen
![]()
çok tşşk 😉😉😉Tebrik ederim @Çiğdem-![]()
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım?öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlara
@xemrexxx ıyyyyyyyyyyyyyyyy kabu gibibir hediye
@GunesinOglu tşşk ama bunlara kalmadım ben daha çok şükür @Yiğitt bile kabul etmez ayol bunları
@sokak sanati teşekkürler o ince espiriyi kendine saklamanla doğru yapmışsın
@ABAY_06 ÇOK TEŞŞKKÜRLER AYY YERŞM BEN ONUN O KOCAMAN AĞZINI
BU ARADA konumu yine açan @EFE UYSAL sanada teşekkürler cnm geç kalmıssın ama düşünmen yeter 😉😉😉
Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun.Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara.
Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin.
![]()
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum.Her gün de bir şey kutlanıyor forumda![]()
![]()
Yok maalesef.Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱
Boydan olanı da yok mu bunun?
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum.![]()
Alemsin
![]()
Her gün de bir şey kutlanıyor forumda![]()
![]()
Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱
Boydan olanı da yok mu bunun?
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum.![]()
Alemsin
![]()
Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun.Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara.
Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin.
![]()
Tebrik ederim
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım?![]()
aaa birde utanamdan söylüyorsun @sürgünüm bull ayol bana deymezmiTebrikler nice 30.000 lere![]()