Çiğdem 30.000'ler Kulübünde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Forumumuzun sevilen üyelerinden biri olan @Çiğdem- arkadaşımız 30.000'ler kulübüne girmiş bulunmaktadır.​

Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.

Tebrikler kız Çirkin, bu da hediyen. :)

CKkHxvTWoAAEHfZ.jpg

Forumun en neşelilerden, kaliteli yazılarıyla dikkat çeken ve çok büyük çenebaz olduğuda bilinen @Çiğdem- arkadaşımız 30.000'ler kulübüne girmiştir.

Kendisini tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz.

Buda Hediyen :X :
CPHokC7UcAAv7NE.jpg

Tebrikler Çiğdem.:Z Nice abuk sabuk mesajlara.:A

Hediye çok ince esprili.:F

images
Çidooo tebrikler :D Nice 30.000'lere :A

Bu da hediyen :F

4567898-65-4-7-896-875-78-320x320.jpg
Tebrikler @Çiğdem- (Çiko) nice güzel mesajlara. Buda hediyen :D

149889-03-mayis-hazir.jpg
bu çeneyle 30 bin mi sadece çok azmış :D neyse tebrikler çirkin bu da hediyen
miss-turkey-2015-seo_640.jpg
öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlara :A:A:A

@xemrexxx ıyyyyyyyyyyyyyyyy kabu gibibir hediye :(:(:(

@GunesinOglu tşşk ama bunlara kalmadım ben daha çok şükür @Yiğitt bile kabul etmez ayol bunları :A:A:A

@sokak sanati teşekkürler o ince espiriyi kendine saklamanla doğru yapmışsın:A

@ABAY_06 ÇOK TEŞŞKKÜRLER AYY YERŞM BEN ONUN O KOCAMAN AĞZINI
:A:A:A

BU ARADA konumu yine açan @EFE UYSAL sanada teşekkürler cnm geç kalmıssın ama düşünmen yeter 😉😉😉

çok tşşk 😉😉😉

öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlara :A:A:A

@xemrexxx ıyyyyyyyyyyyyyyyy kabu gibibir hediye :(:(:(

@GunesinOglu tşşk ama bunlara kalmadım ben daha çok şükür @Yiğitt bile kabul etmez ayol bunları :A:A:A

@sokak sanati teşekkürler o ince espiriyi kendine saklamanla doğru yapmışsın:A

@ABAY_06 ÇOK TEŞŞKKÜRLER AYY YERŞM BEN ONUN O KOCAMAN AĞZINI
:A:A:A

BU ARADA konumu yine açan @EFE UYSAL sanada teşekkürler cnm geç kalmıssın ama düşünmen yeter 😉😉😉
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım? :)

Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun. :A Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara. :bhr: Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin. :F

tumblr_nqgjh9tdoU1sazgh9o1_500.gif

@Çiğdem- tebrikler kız cadı nice cicili bicili mesajlara. :A İyi ki aramızdasın. :D

10497113_1614151022137859_6021248757837587911_o.jpg

Sana Süleyman Çakır efsanesini hediye ediyorum beğenmeme gibi bir şansın yok. :A

Her gün de bir şey kutlanıyor forumda :A :A
Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱 :bhr:
Boydan olanı da yok mu bunun? :A

Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum. :D :F Alemsin :D
Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun. :A Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara. :bhr: Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin. :F

tumblr_nqgjh9tdoU1sazgh9o1_500.gif
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım? :)
Tebrikler nice 30.000 lere :)
aaa birde utanamdan söylüyorsun @sürgünüm bull ayol bana deymezmi :bhr::bhr::bhr:

@mrt-06 çok tşşk cnm ahh evet ün gibi hatırlıyorum bende ogünleri 2.yılımın dolmasınada az kaldı zaman çok hızlı geçiyor gerçekten :T

@Yiğitt herşeye atlama beee @denizz19 un konusundada hediyelerine göz koyuyorun şimdi buraya damlamışsın hadi kış kış başka kapıya :F:F:F

@DarkLeqenD tşşkler 😉😉😉

@Castei aa evet özellikle ben baya gündemi meşkul ettim ayın favori üyesi doğum günüm 30 bin kulubu millet sürekli beni kutluyor :A:A:A

@turkuazz tşşkler 😉😉😉

Bu hediye icadını da ben çıkardım herkes taklit ediyor unutmayın aslını yaşatıyorsunuz :A

Tebrikler içimden sana hediye vermek gelmiyor :F Yarın ucuzluk Pazarı'ndan alırım.