- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Tebrikler Çiğdem. Nice abuk sabuk mesajlara.
Hediye çok ince esprili.
Çidooo tebrikler Nice 30.000'lere
Bu da hediyen
öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlarabu çeneyle 30 bin mi sadece çok azmış neyse tebrikler çirkin bu da hediyen
çok tşşk 😉😉😉Tebrik ederim @Çiğdem-
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım?öncelikle @sürgünüm sevgili hemşerim çok tşşkler 😉😉😉 bu hediyeyi doğum günüme galiba verdiler ama fazla göz çıkarmaz bence ben doymam bunlara
@xemrexxx ıyyyyyyyyyyyyyyyy kabu gibibir hediye
@GunesinOglu tşşk ama bunlara kalmadım ben daha çok şükür @Yiğitt bile kabul etmez ayol bunları
@sokak sanati teşekkürler o ince espiriyi kendine saklamanla doğru yapmışsın
@ABAY_06 ÇOK TEŞŞKKÜRLER AYY YERŞM BEN ONUN O KOCAMAN AĞZINI
BU ARADA konumu yine açan @EFE UYSAL sanada teşekkürler cnm geç kalmıssın ama düşünmen yeter 😉😉😉
Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun. Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara. Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin.
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum. AlemsinHer gün de bir şey kutlanıyor forumda
Yok maalesef.Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱
Boydan olanı da yok mu bunun?
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum. Alemsin
Her gün de bir şey kutlanıyor forumda
Ay bunu görmedim, yeni görüyorum. 😱
Boydan olanı da yok mu bunun?
Senin bu yorumların beni niye güldürüyor anlamıyorum. Alemsin
Ah ah senin 3 binlik zamanlarını hatırlıyorum ne ara 30 bin oldun. Büyük tebrikler nice neşeli güzel mesajlara. Hediyen, @Yiğitt canım bu hediyeye sen de ortak olabilirsin.
Tebrik ederim
Sen sadece evde kalmamış, hem unutkan hem de şaşısın, ben vermiştim hediyeyi doğum gününde. Başka işim gücüm yok sürekli sana hediye mi aracacağım?
aaa birde utanamdan söylüyorsun @sürgünüm bull ayol bana deymezmiTebrikler nice 30.000 lere