O zaman ki recaplar 60-90 saniyeymiş baktımda.Bilemiyorum Güneş karar verir ona.Ayrıca Yetmez için doğru söylüyor adımutlulukk @GunesinOglu geçen sezonki recap koyabilirsin.
![]()
O zaman ki recaplar 60-90 saniyeymiş baktımda.Bilemiyorum Güneş karar verir ona.Ayrıca Yetmez için doğru söylüyor adımutlulukk @GunesinOglu geçen sezonki recap koyabilirsin.
![]()
Ben recap işinde iyiyimdir Ozan beni bilir ben seçim mi @GunesinOgluO zaman ki recaplar 60-90 saniyeymiş baktımda.![]()
Bu hafta Barış Manço'nun belki de en iyi şarkısını kullanıyorum, keyifli dinlemeler ve iyi eğlenceler herkese
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @HachiKo @batuhankaralar @mrt-06 @EFE UYSAL @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @EnveR @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Billy Kane @eros @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @tolgab @Ahmad
teşekkür ederimHaftanın açık ara en iyisi. Benimde listemde var bu şarkı, iyi bir sonuç alacaksın bence.![]()
Niye sordun Sertab ile ilgisi neHaftanın açık ara en iyisi. Benimde listemde var bu şarkı, iyi bir sonuç alacaksın bence.
Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam ve Dağlar Dağlar'ı sever misin @denizz19![]()
Niye sordun Sertab ile ilgisi ne![]()
Dağlar Dağlar hakkındaki düşüncelerini bende merak ediyorumNiye sordun Sertab ile ilgisi ne![]()
Hey Allah'ım o kadar Sertab şarkısı varken bunları mı yollayacanSertab'ta söyledi bu şarkıları 1i klipli hatta
Dağlar Dağlar hakkındaki düşüncelerini bende merak ediyorum![]()
Hey Allah'ım o kadar Sertab şarkısı varken bunları mı yollayacan![]()
Daha iyilerBunları kullanmazsam
Öyle De Güzel ve Tesadüf Aşk ı kullancam.![]()
Güzel yorumlamışsın sesine sağlıkHey Allah'ım o kadar Sertab şarkısı varken bunları mı yollayacan
PC'den kayıt yaptığım için mikrofona yönelik sıkıntılar vardı özellikle Dağlar Dağlar dediğim kısım da farketmişsindir zaten. Şarkıyı severim ama tüm şarkılar içerisinde nasıl puan alır bilemiyorum yine de yükseklerde yer alacaksındır amaGüzel yorumlamışsın sesine sağlıkŞarkının da güzelini seçmişsin tabi dimi?
![]()
Önce gel de o zaman konuşuruzHaftaya Rengarenk ile gelirsem nasıl bulursunuz?@denizz19 @-potterhead- @EFE UYSAL @GunesinOglu @Çiğdem-
Önce gel de o zaman konuşuruz![]()
Geçen haftalara göre daha düşük ama idare eder bir parça orta sıralarımda yer alacaktır muhtemelen.PC'den kayıt yaptığım için mikrofona yönelik sıkıntılar vardı özellikle Dağlar Dağlar dediğim kısım da farketmişsindir zaten. Şarkıyı severim ama tüm şarkılar içerisinde nasıl puan alır bilemiyorum yine de yükseklerde yer alacaksındır amabenim şarkıyı nasıl buldun yani Gol
![]()
En hit şarkılarından biri Sertab'ın iyi puan alırsınHaftaya Rengarenk ile gelirsem nasıl bulursunuz?@denizz19 @-potterhead- @EFE UYSAL @GunesinOglu @Çiğdem-
Haftaya Rengarenk ile gelirsem nasıl bulursunuz?@denizz19 @-potterhead- @EFE UYSAL @GunesinOglu @Çiğdem-
dağlar dağlar barış mançonun bence gül pembe ile birlikte en iyi 2 şarkısıdır benim gözümde bu 2 şarkısı ayrı yerde tutulurDağlar Dağlar hakkındaki düşüncelerini bende merak ediyorum![]()