MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Haftanın açık ara en iyisi. Benimde listemde var bu şarkı, iyi bir sonuç alacaksın bence. :X

Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam ve Dağlar Dağlar'ı sever misin @denizz19 :A

Güzel yorumlamışsın sesine sağlık :bhr: Şarkının da güzelini seçmişsin tabi dimi? :F
PC'den kayıt yaptığım için mikrofona yönelik sıkıntılar vardı özellikle Dağlar Dağlar dediğim kısım da farketmişsindir zaten. Şarkıyı severim ama tüm şarkılar içerisinde nasıl puan alır bilemiyorum yine de yükseklerde yer alacaksındır ama :D benim şarkıyı nasıl buldun yani Gol :D

PC'den kayıt yaptığım için mikrofona yönelik sıkıntılar vardı özellikle Dağlar Dağlar dediğim kısım da farketmişsindir zaten. Şarkıyı severim ama tüm şarkılar içerisinde nasıl puan alır bilemiyorum yine de yükseklerde yer alacaksındır ama :D benim şarkıyı nasıl buldun yani Gol :D
Geçen haftalara göre daha düşük ama idare eder bir parça orta sıralarımda yer alacaktır muhtemelen.

Haftaya Rengarenk ile gelirsem nasıl bulursunuz? :D @denizz19 @-potterhead- @EFE UYSAL @GunesinOglu @Çiğdem-
En hit şarkılarından biri Sertab'ın iyi puan alırsın :)

Dağlar Dağlar hakkındaki düşüncelerini bende merak ediyorum :X
dağlar dağlar barış mançonun bence gül pembe ile birlikte en iyi 2 şarkısıdır benim gözümde bu 2 şarkısı ayrı yerde tutulur :love1::love1::love1:

ilk okulda bu şarkıyı sınıfca söylemiştik teyibe kaset kayt etmiştik benim çocukluk dönemimde çok büyük bir hatırası vardır oyüzden tam puanıma aday
:love1::love1::love1: