ben de ise yaramıyo o meshur oklavaOklava geliyor.![]()
ben de ise yaramıyo o meshur oklavaOklava geliyor.![]()
Hiç denemedi ki Çiko işe yarasın.ben de ise yaramıyo o meshur oklava![]()
Kendisi söyleyemiyo mu?Hiç denemedi ki Çiko işe yarasın.Kafanı yaracakmış senin.
![]()
Özelden söyledi Castei kaşınıyo dedi çok sinirlendiriyo beni ayolll oklavamla kafasını yaracam diyor.Kendisi söyleyemiyo mu?![]()
Onda da bu var.
@Çiğdem- i etkisiz hale getirdikten sonra dert değil bir işine yaramazOnda da bu var.
![]()
ufacık tefecik boyuyla mı?
Senin bir yorumun vardı, hiç unutmam.
Öyle söylemedim yalnızSenin bir yorumun vardı, hiç unutmam.Aklıma geldikçe gülüyorum hatta.
''Ne diyo la bu''![]()
Belli olmaz onun adı @Çiğdem- silahla vurur seni.![]()
burdayım @Castei ayy sen o çubuklamı korkutucaksın beni elimdkeine bir bak bakalım @EFE UYSAL SEN ÇEKİL ARADAN
çubuk dedi laburdayım @Castei ayy sen o çubuklamı korkutucaksın beni elimdkeine bir bak bakalım @EFE UYSAL SEN ÇEKİL ARADAN
![]()
benim lisede koşu 1.ciliğim varrr ben senden daha hızlı hareket ederim ayy sen o çubuğu eline alana kadar oklavamı akfana geçirirm çoktançubuk dedi la
fark eder mi senden önce davranınca![]()
hee çiko heebenim lisede koşu 1.ciliğim varrr ben senden daha hızlı hareket ederim ayy sen o çubuğu eline alana kadar oklavamı akfana geçirirm çoktan![]()
ayrıca pompy senaryosunda oynamaktan korkma bence @gözlemci oynuyordu en son çocuğun şeyii kesip çorbaya katıyordu hahahahaha tövbe estafurullahhee çiko hee![]()