ben de ise yaramıyo o meshur oklavaOklava geliyor.
ben de ise yaramıyo o meshur oklavaOklava geliyor.
Hiç denemedi ki Çiko işe yarasın. Kafanı yaracakmış senin.ben de ise yaramıyo o meshur oklava
Kendisi söyleyemiyo mu?Hiç denemedi ki Çiko işe yarasın. Kafanı yaracakmış senin.
Özelden söyledi Castei kaşınıyo dedi çok sinirlendiriyo beni ayolll oklavamla kafasını yaracam diyor. @Çiğdem-Kendisi söyleyemiyo mu?
Onda da bu var.
@Çiğdem- i etkisiz hale getirdikten sonra dert değil bir işine yaramaz Çiğdem- hareket edene kadar ben onu indiririm zatenOnda da bu var.
Senin bir yorumun vardı, hiç unutmam. Aklıma geldikçe gülüyorum hatta.
Öyle söylemedim yalnız Neyin kafasını yaşıyo la bu? böyle söyledim diye hatırlıyorumSenin bir yorumun vardı, hiç unutmam. Aklıma geldikçe gülüyorum hatta.
''Ne diyo la bu''
Belli olmaz onun adı @Çiğdem- silahla vurur seni.
burdayım @Castei ayy sen o çubuklamı korkutucaksın beni elimdkeine bir bak bakalım @EFE UYSAL SEN ÇEKİL ARADAN
çubuk dedi laburdayım @Castei ayy sen o çubuklamı korkutucaksın beni elimdkeine bir bak bakalım @EFE UYSAL SEN ÇEKİL ARADAN
benim lisede koşu 1.ciliğim varrr ben senden daha hızlı hareket ederim ayy sen o çubuğu eline alana kadar oklavamı akfana geçirirm çoktançubuk dedi la
fark eder mi senden önce davranınca
hee çiko heebenim lisede koşu 1.ciliğim varrr ben senden daha hızlı hareket ederim ayy sen o çubuğu eline alana kadar oklavamı akfana geçirirm çoktan
ayrıca pompy senaryosunda oynamaktan korkma bence @gözlemci oynuyordu en son çocuğun şeyii kesip çorbaya katıyordu hahahahaha tövbe estafurullahhee çiko hee