İyi puanlarınızın talibiyizCidden Buğra gitti Fox ve Rihanna'yı sen savundun korudun.Buğra geldiğinde en çok sana teşekkür etmeli.
Dinledim şimdi güzel gerçekten.![]()
İyi puanlarınızın talibiyizCidden Buğra gitti Fox ve Rihanna'yı sen savundun korudun.Buğra geldiğinde en çok sana teşekkür etmeli.
Cidden Buğra gitti Fox ve Rihanna'yı sen savundun korudun.Buğra geldiğinde en çok sana teşekkür etmeli.
Riri'yi boşverHadi yaa.Gelmeyeceğim diyor yani.ss Rih öksüz fox öksüz.
![]()
Riri'yi boşverFOX konusunda özledim cidden ne güzel göndermeler yapıyordu.
![]()
Sormadım o kadarını.Ben her türlü özledim.
Foruma giriyormuşmu peki.Girip görmüşse Rih'i verebilirim bak.
![]()
Sormadım o kadarını.Bir daha ki sefere.
![]()
Dur bi yine mesaj atayım artık ne zaman cevap verirse.Sınav sebebi ile mi bıraktı peki.Uff napıcaksam neyse.
Dur bi yine mesaj atayım artık ne zaman cevap verirse.![]()
Benim şarkımı beğendin miDur bi yine mesaj atayım artık ne zaman cevap verirse.![]()
Zaten seviyordum ikisinide madem gitti biraz destek olayım dedim başıma kaldı.
Uff gelsin artık.![]()
Diyelim ki Buğra geldi foruma.Rihanna'yı bırakacakmış yarışma için dönen lazım dee.![]()
Diyelim ki Buğra geldi foruma.Ve dedi ki sana ben Rihanna ile yarışabililir miyim dedi. Sen ne dersin?
![]()
Beğendim şarkını.Benim şarkımı beğendin mi![]()
İyi puan verince sanki çok teşekkür ediyorsun da.İyi puanlarınızın talibiyiz![]()
Cevabının bu olacağını tahmin etmiştim.Seve seve veririm egen Cengiz kabul ederse.![]()
Ben kötü puan verenlere de teşekkür ediyorum ama 5'in altı puanlara tahammülüm yok pekİyi puan verince sanki çok teşekkür ediyorsun da.Kötü puan verince ortalığı ayağa kaldırıyorsun ama.
![]()
Diyarbakır kardeşliği var arada özgürBeğendim şarkını.İyi puan alacaktır.
![]()
Herkese yorum yap yap bize yorum yapmaBen kötü puan verenlere de teşekkür ediyorum ama 5'in altı puanlara tahammülüm yok pekSıla bu ya hakeder mi hiç o kadar düşük emek hırsızları
![]()
Diyarbakır kardeşliği var arada özgür
Herkese yorum yap yap bize yorum yapma![]()