Etiketlememişin eksi 10 puan.bu haftaki şarkım @Çiğdem- @denizz19 @GunesinOglu (pis pisss acun kılıklı) @EFE UYSAL @harzemliişah @adımutlulukk @OzaN @primavera @Harunnn60 @Aserat @HachiKo @Billy Kane @soo ve diğerleri
Etiketlememişin eksi 10 puan.bu haftaki şarkım @Çiğdem- @denizz19 @GunesinOglu (pis pisss acun kılıklı) @EFE UYSAL @harzemliişah @adımutlulukk @OzaN @primavera @Harunnn60 @Aserat @HachiKo @Billy Kane @soo ve diğerleri
Gayet iyi Tarkan'ın şarkısı eskiden bol bol dinlerdimTarkanın çıkış albümünden Gül Döktüm Yollarına diyoruz
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @Bully @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
ıyyy anası babası songül ve sadrettin gibi oalsıca.ssEtiketlememişin eksi 10 puan.![]()
Bu da kendi alanında gayet iyiSUSKUNLAR DİZİSİNE DAMGA VURAN AHMET KAYA'DAN ''BİRAZDAN KUDURUR DENİZ'' ŞARKISI !
@GunesinOglu @Harunnn60 @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @-potterhead- @Billy Kane @sokak sanati @sürgünüm @Bully @Ahmad @gözlemci @Castei @tolgab @eros @soo @mrt-06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @primavera @HachiKo @batuhankaralar @EFE UYSAL @Çiğdem- @xemrexxx @EnveR @S.G.A.T. @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @ABAY_06
Reis her türlü düşünür.Reis işte![]()
Ben Poyraz'ım.ıyyy anası babası songül ve sadrettin gibi oalsıca.ss
Lafımın eriyim zaten en başta da söylediğim söylüyorumSeni lafının eri biri olarak bilirdik.![]()
Duymayan ölsün beaaaRiri bu hafta Disturbia ile tam puanlarınızi bekliyor sevgili jürim ve kıymetli yarışmacı arkadaşlarım.Yakın zamanda Te Amo ile Vevo sertifikasına aday şarkıdir Disturbia.
Kısmetse 18 yada 19. Vevo sertifikasını alacağız bununla.
Şarkıyı hiç duymayan 2010'ludur o derece.Hayır kim niye bu ritmi , şarkıyı duymasın. Çok İlginç hissederim yani duymadım diyeni görürsem.
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @HachiKo @batuhankaralar @mrt-06 @EFE UYSAL @Bully @Çiğdem-@Yiğitt @xemrexxx @-potterhead- @EnveR @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Billy Kane @eros @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab
Umarim bildirim gider.![]()
Immm gayet iddalı hiç dinlememişim gibi geldi ilk bakışta ama dinlemiştim daha önce iyi bir parça dahaabu haftaki sarkim arkadaslar :
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @DarkLeqenD @primavera @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @sürgünüm @yigit_00
Valla duymamıştım ama eğlenceli şarkı.
Sıla o beValla duymamıştım ama eğlenceli şarkı.Klipteki kadın da güze poz vermiş.
![]()
Neyi takmamışım.
Neyi takmamışım.![]()
O kadar biliyok .Sıla o be![]()
Puanlarımla belirteceğim.Walking On Air ı beğendiniz mi diye sormuş o kadar![]()
Elini korkak alıştırmaO kadar biliyok .Orda yani güzelliğini vurguladım.
Jüriyle dalga geçme eksi 5 @GunesinOglu
Puanlarımla belirteceğim.![]()
Yalın yine iddalıBu hafta, Türk Pop Müziği'nin önde gelen aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu'nın 01 albümününün sevilen parçalarından "Kalpten Dudağa" ile karşınızdayız.
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06