-potterhead-
Favori Üye
İlk sezonda harcadınız artık yedirmeyizBarış Manço bu hafta da iyi gelmiş.Dişli rakip çıktın iyice sen @-potterhead- :ss
@EFE UYSAL hareketli gelmişsin. Bu hafta bir artış yaşayacak gibisin listemde.![]()
İlk sezonda harcadınız artık yedirmeyizBarış Manço bu hafta da iyi gelmiş.Dişli rakip çıktın iyice sen @-potterhead- :ss
@EFE UYSAL hareketli gelmişsin. Bu hafta bir artış yaşayacak gibisin listemde.![]()
Bu şarkıya hiç düşük beklemiyorum kimseden çok iyi şarkı hareketli sevenler için.Teşekkürler kardeşimYine sen ve Yine Yalın
Çok iyisindir yine
Favorilerimden biri olabilir
Fena sayılmaz ortlama gider gibisinAma bellide olmaz iyi bir parça daha iyide gidebilirsin
Sever misin?![]()
4 final puanı aldık şimdiden Mustafa Sandal ve Sezen'le birlikte zirvedeyiz.Teşekkürler kardeşimYine sen ve Yine Yalın
Çok iyisindir yine
Favorilerimden biri olabilir
Fena sayılmaz ortlama gider gibisinAma bellide olmaz iyi bir parça daha iyide gidebilirsin
aslında fena olmazdı ama yarışma kurallarını filan bı bakmam lazım fazla bilmiyorum kuralları bi inceleyeyim..
İlk sezonda harcadınız artık yedirmeyiz![]()
aslında fena olmazdı ama yarışma kurallarını filan bı bakmam lazım fazla bilmiyorum kuralları bi inceleyeyim..
tamam teşekkürler bi bakım konularaTabii ki sen istersen eski konulara bak anlamadığın yerleri bana sorabilirsin![]()
Etikette ben yokum.Bu hafta Barış Manço'nun belki de en iyi şarkısını kullanıyorum, keyifli dinlemeler ve iyi eğlenceler herkese
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @HachiKo @batuhankaralar @mrt-06 @EFE UYSAL @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @EnveR @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Billy Kane @eros @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @tolgab @Ahmad
Katy Perry ile ben yarışıyorum umarım beğenirsin şarkılarını.Katty Perry in son zamanki şarkıları favorim.![]()
Ben?Etikette ben yokum.
Şarkın güzel.
Katy Perry ile ben yarışıyorum umarım beğenirsin şarkılarını.![]()
slow seviyorsunsur inşAllah. .sBarış Manço bu hafta da iyi gelmiş.Dişli rakip çıktın iyice sen @-potterhead- :ss
Ben nasılım yükseldin dedin 12 verdin.sssssslow seviyorsunsur inşAllah. .s
slow seviyorsunsur inşAllah. .s
Katty Perry in son zamanki şarkıları favorim.![]()
Efsane Tarkan şarkılarından. Güzel bir puan bekle yine benden melun.Tarkanın çıkış albümünden Gül Döktüm Yollarına diyoruz
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @Bully @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06