- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
@-KADİR- O sahneleri sevmediğimi 11 sayfa da 11 kez yazmışımdır.
twitter'da da bu yönde şikayet var.
twitter'da da bu yönde şikayet var.
Ben bile Galatasaray taraftarı olmamama rağmen maçı izliyorum, sen niye izlemiyorsun?Of su kadin sahnelerinden sıkıldım be
Ne maci Oha Sampiyonlar Ligi bugundu demi ben Fenerin maci var saniyodumBen bile Galatasaray taraftarı olmamama rağmen maçı izliyorum, sen niye izlemiyorsun?
Galatasaray - A. Madrid.Ne maci Oha Sampiyonlar Ligi bugundu demi ben Fenerin maci var saniyodum
Cezaevinde de Abdulhey ile tanışacak diyorlar, hatta ben fotoraf bile gördüm. @legolas9900 @Çiğdem- @CasteiHızır masaya racon kesecek şimdi.
Asıl sahneler şimdi başlıyor, Hızır suç üstü yakalanıp hapse girecek.
aynen olayı biliyorum 5. bölümde dahil olacak diyolardı resmi forumda.Cezaevinde de Abdulhey ile tanışacak diyorlar, hatta ben fotoraf bile gördüm. @legolas9900 @Çiğdem- @Castei
Çiğdem sen hangi dilden konuşuyorsun? Robortji ne ?ben oktay beyin robortjından sonra kadın sahnelerinin azalma ümidini bırakmıstım zaten ama bu bölüm beklediğimden daha iyi çıktı kadın sahneleri azalmadıysada en azından aşk yoktu yanı kadınlara bu bölüm aksiyon sahneleriyle ön pilana çıkarmışlar aşk olmaığı sürece abna sorun yok vlla
raci beyler tamamen reyting amaçlı bölümler çekiyorlar erkek ve kadın kitleyi aynı anda tuttukları belli senaryo aslında ne erkekelre ende kadınlara yanıs enaryo reytinglere göre hazırlanıyor ben 2.bölümü daha derli toparlı buldum 7 reytingi kesinlikle bekliyorum yarın
Doğru 5.bölümde girecekmiş Kenan ÇobanCezaevinde de Abdulhey ile tanışacak diyorlar, hatta ben fotoraf bile gördüm. @legolas9900 @Çiğdem- @Castei
laz kızı olan birinden doğru türkçemi bekliyorsunÇiğdem sen hangi dilden konuşuyorsun? Robortji ne ?
Birde Memati'yi ikna edebilseler var ya müthiş olur. Hatta düşman olsunlar bu sefer. Gürkan Uygun aykırı karakterleri canlandırmayı seviyor.Doğru 5.bölümde girecekmiş Kenan Çoban
Hasan Küçükçetin de geliyor Gürkan Uygun'u aratmaz DadaylıBirde Memati'yi ikna edebilseler var ya müthiş olur. Hatta düşman olsunlar bu sefer. Gürkan Uygun aykırı karakterleri canlandırmayı seviyor.