ben 2.sezon 7 ortalamada düşük gider diyordum ama barış falay aklımı karıştırdı ona duyduğum hayranlıkla eski oranlara ulaşabilirlermi acaba diyede düşünmedim değil ama barış falayda yetmedi diziye gördüğüm kadarıylaParamparçayada önceden demiştin düşecek diye düştü sonra.
Son 3 bölüm kötüledim abartma
Evet yetmedi 7ye çıkamadı daha. Ama oranlarını gün geçtikçe yükseltecektir Total dizisydi şimdi AB dizisi olmuş.ben 2.sezon 7 ortalamada düşük gider diyordum ama barış falay aklımı karıştırdı ona duyduğum hayranlıkla eski oranlara ulaşabilirlermi acaba diyede düşünmedim değil ama barış falayda yetmedi diziye gördüğüm kadarıyla
ayy yok kırgın çiçekleri artık kimse geçemez 8 reytinge dayanmısız ayol nerdeyse paramparçaya 3 güneşin kızlarına 4 reytingt atmışızEvet yetmedi 7ye çıkamadı daha. Ama oranlarını gün geçtikçe yükseltecektir Total dizisydi şimdi AB dizisi olmuş.
Evet oda doğru ama yükselişi kaçınılmaz ve gknin düşüşü. Bugünkü reytingleri merak ediyorum Eşkiyanın reytingi diğer diziler ve maçın reytingi.ayy yok kırgın çiçekleri artık kimse geçemez 8 reytinge dayanmısız ayol nerdeyse paramparçaya 3 güneşin kızlarına 4 reytingt atmışız
aaa bugün hangi diziler baslıyor aşk yeniden baslıyor ama kaderimin yazıldığı günde baslıyormu acabaEvet oda doğru ama yükselişi kaçınılmaz ve gknin düşüşü. Bugünkü reytingleri merak ediyorum Eşkiyanın reytingi diğer diziler ve maçın reytingi.
Evet Aşk Yeniden yeni sezon Kaderim Yazıldığı Gün başlıyor Bir Deniz Hikayesi Kanal D dizisi başlıyor Eşkiya 7den aşağıya düşmez maç 10 alır.aaa bugün hangi diziler baslıyor aşk yeniden baslıyor ama kaderimin yazıldığı günde baslıyormu acaba
maç bence 10 üstü reyting alıcak ama ben eşkiya dünyaya hükümdar olmazı 7 reytingle 2.sırada bekliyorum dizilerde en çok biz izleniriz 7 reyting alabiliriz bu akşam ama maç 10 reyting alır
dizileri geçelim yeter bence cnm maç biz rakibimiz değil en çok izlenen dizi olalım bu akşam yeter ayy haftayada 1.oluruz zatenEvet Aşk Yeniden yeni sezon Kaderim Yazıldığı Gün başlıyor Bir Deniz Hikayesi Kanal D dizisi başlıyor Eşkiya 7den aşağıya düşmez maç 10 alır.
Bencede öyle olacak Eşkiya haftaya 8.5 9 alır.dizileri geçelim yeter bence cnm maç biz rakibimiz değil en çok izlenen dizi olalım bu akşam yeter ayy haftayada 1.oluruz zaten
Kırgın Çiçekler, Karadayı'mızın intikamını almış Paramparça'dan, umarım ileriki haftalarda da geçit vermez.Kırgın Çiçekler dün çok iyi bir bölümle zirvede yer almış Total'de bu oranları alacağını düşünüyordum 1.olması sürpriz oldu ben Paramparça zirvede yer alır diyordum ama yine de çok iyi gitmiş.
Paramparça beklediğimden düşük başladı, önümüzdeki haftalarda ne olur bilemem ama aşağı yukarı bu oranlarını korur gibi daha fazla düşmez bence.
Güneşin Kızları baya düşmüş özellikle iyi oranlar aldığı AB'de daha yüksek beklerdim ama yine de fena değil.
İzlediğim bir dizi yok reyting sonuçlarında onun için yorum yapmadım. (@GunesinOglu görmesin)@Yiğitt bugün pek sesin çıkmamış burda
Aynen en çok da bu yönden sevindim.Kırgın Çiçekler, Karadayı'mızın intikamını almış Paramparça'dan, umarım ileriki haftalarda da geçit vermez.
Ne oldu bıraktın mı sen deİzlediğim bir dizi yok reyting sonuçlarında onun için yorum yapmadım. (@GunesinOglu görmesin)
Herkes bırakıyor diziyi.İzlediğim bir dizi yok reyting sonuçlarında onun için yorum yapmadım. (@GunesinOglu görmesin)
Ayol çaktırma, milletin ağzına laf veriyorsun. 😱Ne oldu bıraktın mı sen de
Zaten hiç belli etmedinAyol çaktırma, milletin ağzına laf veriyorsun. 😱
Karadayı'nın 3. sezonunda birincilik göremedik. Sen de bilirsin Paramparça'nın yapım ekibi her hafta birinci olduk birinci olduk diye gözümüzün içine soktular. Eee daha dizinin 2. sezonunda ne oldu diye sormazlar mı adama?Aynen en çok da bu yönden sevindim.
Herkes bırakıyor diziyi.
Ciddi bir açıklama yapacak olursak bu sezon pek dizi izlemeyeceğim, işlerim var benimde kendimce. Tek burası yok hayatta. O nedenle dizi sayımı azaltıyorum, son 2-3 bölümü de izlemeyince direkten bunu da eledim. Yoksa dizi sıkmadı, aynı tadında devam ediyordu. Ama dediğim gibi uzunca takip edemeyeceğim.Zaten hiç belli etmedin