Ciciş sen derdine yanacaksınayyy senden bu sezon birşey olmayacak anlaşıldı final hayal sen bildikelrini unutmussun
bunakkk
Ciciş sen derdine yanacaksınayyy senden bu sezon birşey olmayacak anlaşıldı final hayal sen bildikelrini unutmussun
bunakkk
emekliliğini ver benceCiciş sen derdine yanacaksın
yabancılar elenmeyecek bence bu haftada cnmHıııhhh iyi.
yabancılar elenmeyecek bence bu haftada cnm
Durduk yere laf sokuyor arkadaş. Ben yorumda detaya fazla giriyorum, @Çiğdem-'in yaptığı gevezelik.Sabahtan beri aynı şeyleri yazıyon uzattıkça uzattın @Arslan Bey ile akrabalığın var mı
Laf durdur yere sokulur zaten yoksa o laf olur muDurduk yere laf sokuyor arkadaş. Ben yorumda detaya fazla giriyorum, @Çiğdem-'in yaptığı gevezelik.
llah allah zaten hep kadınların gevezelik oluyor erkekler hep doğruyu konusuyor gidin şuradan beeDurduk yere laf sokuyor arkadaş. Ben yorumda detaya fazla giriyorum, @Çiğdem-'in yaptığı gevezelik.
Ayy sen hala konuşuyon mu enginar suratlıllah allah zaten hep kadınların gevezelik oluyor erkekler hep doğruyu konusuyor gidin şuradan bee
Netim kısıtlı ve yavaş, şarkıları dinlemem biraz zaman alıyor o yüzden söyledim Neyse akşam kullanacaklar varmış bende akşam kullanırımSen habire ertele @batuhankaralar Bak bakayım ben bir daha sende kullanıyor muyum
Laf sokma sanatında bir uzmansın zaten.Laf durdur yere sokulur zaten yoksa o laf olur mu
Ben doğru ya da yanlıştan bahsetmedim ki, yorum olayından bahsettim. Benim ciddi üslubum var mesela, senin samimi bir üslubun.Allah Allah zaten hep kadınların gevezelik oluyor erkekler hep doğruyu konusuyor gidin şuradan bee
Netim kısıtlı ve yavaş, şarkıları dinlemem biraz zaman alıyor o yüzden söyledim Neyse akşam kullanacaklar varmış bende akşam kullanırım
ozaman böyle anlat @denizz19 ada utansınLaf sokma sanatında bir uzmansın zaten.
Ben doğru ya da yanlıştan bahsetmedim ki, yorum olayından bahsettim. Benim ciddi üslubum var mesela, senin samimi bir üslubun.
Mastır yapıyorum bu konuda özellikle Çiğdem'e laf sokmak çok iyi stres atttırıyorLaf sokma sanatında bir uzmansın zaten.
Ben doğru ya da yanlıştan bahsetmedim ki, yorum olayından bahsettim. Benim ciddi üslubum var mesela, senin samimi bir üslubun.
Ayy senin neren samimi gözü çıkasıca 20 tane kahkaha işareti atınca samimi mi oluyorsun yanına gelsek bir kelime edemezsinozaman böyle anlat @denizz19 ada utansın