Yarın görürsun artik.
Beni çok mutlu et. Sana güveniyorum.
Beyin de error veriyor artık Hangisi yapayım karar ver
En yükseği ve en yükseği.
Yarın görürsun artik.
Beyin de error veriyor artık Hangisi yapayım karar ver
evet ama davranışlarında önemli her an puanım değişebilirŞaka yaptık bee.
Hep çok kafa karıştırıcı hiç bulaşma. En yüksek demek. Yoksa en düşük verdiğin insana böyle işkence etmez kimse.
Yıldız'ın şarkısı da en az çeyrek finallik bence.şöyle bir şansızlık var @Harunnn60 @EFE UYSAL burcu serdar ve şebnem yani çeyrek finale bile koysalar iş yapabilicek şarkıları koymuslar benim şansıma bu haftaya bu 3 şarkı bu hafta dengeleri çok değiştirir final puanı almak bu hafta çok zor olucak herkes için zor oluck bu hafta final puanlarına ulaşmak
Aynen dün demiştim zaten. Evet bu haftayı kurtarırlar ama ileride sıkıntı çekecekler kesin.şöyle bir şansızlık var @Harunnn60 @EFE UYSAL burcu serdar ve şebnem yani çeyrek finale bile koysalar iş yapabilicek şarkıları koymuslar benim şansıma bu haftaya bu 3 şarkı bu hafta dengeleri çok değiştirir final puanı almak bu hafta çok zor olucak herkes için zor oluck bu hafta final puanlarına ulaşmak
evet ama davranışlarında önemli her an puanım değişebilir
Bu kural en çok bana yarayacak sanırım. Tabi Sezen elenirse Sertab'dan önce.
heh şöyle aferinİlk kez tam puan alacağım valla sana bulaşan karşısında beni bulur artık.
yıldızda çok iyi ama yıldızın daha iyi şarkıları çok ilerde emre bu şarkıyı aramaz ama burcu ve serdar özellikle ne halt yiyecekler ben merak ediyorum yıldız o boşluğu doldurur ama bizimkiler ne halt yiyecekler bakalımYıldız'ın şarkısı da en az çeyrek finallik bence.
Sen sezen şarkılarını kullanabilirsin ki sadece düetleri kullanamazsın
Ay Yıldız normal sezonda başarılı oldu mu da sanki bu kadar güveniyorsun. İlk 2 hafta 2 iyi şarkısını kullandı bence o da zorlanacak ilerde.yıldızda çok iyi ama yıldızın daha iyi şarkıları çok ilerde emre bu şarkıyı aramaz ama burcu ve serdar özellikle ne halt yiyecekler ben merak ediyorum yıldız o boşluğu doldurur ama bizimkiler ne halt yiyecekler bakalım
Nerden kontrol ettin
ayoll ben emreye bu şarkıyı önermiştim elendiği hafta dedimki bu şarkıyı kullan oda kullanmadı gitti düşük şarkı kullandı elendi eğer bu şarkıyla katılıp kalsaydı yarışmada sonradan musti ve tarkanın eleniğice bir ortamda yıldız ceceliyi yiyip yarı final görebilirdi bu şarkıyı kullanmadığı için bir fırsatı kaçırdı yani çocuk laftan anlamıyorkiAy Yıldız normal sezonda başarılı oldu mu da sanki bu kadar güveniyorsun. İlk 2 hafta 2 iyi şarkısını kullandı bence o da zorlanacak ilerde.
Serdar'ı hatırlatma zaten gitti en popüler hareketli şarkılarından birini 2.haftadan harcadı Yıldırım gıcığı. 😡
Yıldız antileri var yarı final göremezdi.ayoll ben emreye bu şarkıyı önermiştim elendiği hafta dedimki bu şarkıyı kullan oda kullanmadı gitti düşük şarkı kullandı elendi eğer bu şarkıyla katılıp kalsaydı yarışmada sonradan musti ve tarkanın eleniğice bir ortamda yıldız ceceliyi yiyip yarı final görebilirdi bu şarkıyı kullanmadığı için bir fırsatı kaçırdı yani çocuk laftan anlamıyorki
çok güçlü rakipler elendi en azından şansı olurduYıldız antileri var yarı final göremezdi.
Bu hafta finale havlu atanlar bile oldu Yarışmada ne kadar kalsak kar diye düşünüyorlar sanırım.Kullandıkları şarkılardan
O zaman Yıldız antileri çok vardı ama.ayoll ben emreye bu şarkıyı önermiştim elendiği hafta dedimki bu şarkıyı kullan oda kullanmadı gitti düşük şarkı kullandı elendi eğer bu şarkıyla katılıp kalsaydı yarışmada sonradan musti ve tarkanın eleniğice bir ortamda yıldız ceceliyi yiyip yarı final görebilirdi bu şarkıyı kullanmadığı için bir fırsatı kaçırdı yani çocuk laftan anlamıyorki
musti antileri kadar çok olamazlar benceO zaman Yıldız antileri çok vardı ama.