En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şilili haber sitelerini çok sevdim çoğunda haber ne kadar tıklanıyor yazıyor. en büyük haber sitesi biobiocghiledeki haberlere baktım oyuncularla ilgili fark-ı merryemim gözüktü yine :D

meryemimin çoğu haberini 100 binden fazla kişi tıklamış 250 bini geçenler var :D
2.sırada halit ergenç var
beroş 3.olabilmiş :A @sokak sanati @Yiğitt @Bully :A
bergü 4.
cansu dere 5.
burak özçivit 6.
engin 7.
pelin 8.

mehmet günsur nebahat çehre ve tomris inceri bile gçeememiş :A @yatutarsa
@Harunnn60 @Aserat @sürgünüm @cookies @vadikızı
ve çatlayanlar @Çiğdem- @harzemliişah @EFE UYSAL

halit ergenç yine cannes semalarında :) yan sayfada natalianın olması @Forumdash a gönderme galiba mipcom camiası bile laf ediyor faruğa:F @Çiğdem- @harzemliişah @EFE UYSAL @Harunnn60 @Aserat @cookies
ervrvrfv.png

totoş atacan @mrt-06 bu fatih harbiye fox ve şovda mı yayınlanmıştı diziyi 30 küsür ülkeye satmışlar ama iki kanal da paranın büyük kısmı bnm olsun dediği için yayınlanmıyormuş şu an:D

kpa 41 ülkeden 45e çıkmış bana yeni başarızı reyting haberleri gözüktü @-potterhead- :D

filinta için de 24 ülkeyle görüşüyorlarmış o ka nur ve wilmayla tanıtım yaptılar yine satılamadı galiba uçuk fiyatlar istiyorlar:D @EFE UYSAL @harzemliişah @Çiğdem-

totoş atacan @mrt-06 bu fatih harbiye fox ve şovda mı yayınlanmıştı diziyi 30 küsür ülkeye satmışlar ama iki kanal da paranın büyük kısmı bnm olsun dediği için yayınlanmıyormuş şu an:D

kpa 41 ülkeden 45e çıkmış bana yeni başarızı reyting haberleri gözüktü @-potterhead- :D

filinta için de 24 ülkeyle görüşüyorlarmış o ka nur ve wilmayla tanıtım yaptılar yine satılamadı galiba uçuk fiyatlar istiyorlar:D @EFE UYSAL @harzemliişah @Çiğdem-
Pakistan'da birinci oluyormuş onu da yaz melunbaşı :A Filinta tüm başarıları hak ediyor çok kaliteli, süresi kısalsa çok iyi olacak :)

Pakistan'da birinci oluyormuş onu da yaz melunbaşı :A Filinta tüm başarıları hak ediyor çok kaliteli, süresi kısalsa çok iyi olacak :)
ayol onun neresi birinci diriliş geldi geçti kpa yı gerçi kisini de sevmem o yüzden haber yok diyeyim:A ayrıca kpa 1 reyting zor alıyor afk bile 8den düşmüyordu:A

milletin ağzı yandı kss ve kpa dan sonra artık yüksek ücret vermezler kss en çok izlenen 4.dizi olmasına rağmen macaristanda yayından kaldırıldı reklam geliri ücreti karşılayamadı diye uçuk fiyatlara yaklaşmıyor kimse:D

ayol onun neresi birinci diriliş geldi geçti kpa yı gerçi kisini de sevmem o yüzden haber yok diyeyim:A ayrıca kpa 1 reyting zor alıyor afk bile 8den düşmüyordu:A

milletin ağzı yandı kss ve kpa dan sonra artık yüksek ücret vermezler kss en çok izlenen 4.dizi olmasına rağmen macaristanda yayından kaldırıldı reklam geliri ücreti karşılayamadı diye uçuk fiyatlara yaklaşmıyor kimse:D
Filinta satılan yer kesin var mı? :A

modern habil kabil, çınarın gölgesinde, ekip 1, azim kahramanı ayşe bu hafta yayınlanmayacak bayram nedeniyle