En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiye dizi sektörü hakkında baya bilgi vermişler, Haberi yazan Türk olabilir ama güzel bir şey tabii. :):)

Bu TRT Daire Başkan Yrd. Mehmet Demirhan, eski Ak Parti Yalova millet vekili adayı değil mi? Bu adamlar millet vekili olamayınca kamu kurumlarında koltuk kapma peşinde mi koşuyorlar...aklımda deli sorular? :)
sürgünüm oradan nasl girdin:D
ozan variety de haber yapmış bu işlerle ilgilenen siteleri saymıyorum bile her distribütör için özel haberler çıkıyor neyse cannesa gidecek isimler: Hülya Avşar, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Tuğba Büyüküstün, Engin Altan Düzyatan, Wilma Elles, Nur Fettahoğlu, Onur Tuna, Didem Balçın, Kaan Taşaner miş @EFE UYSAL @HarzeM @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @cookies

muhteşem yüzyıl national 4 tv (moldova) da 5 ekimde yayına başlıyormuş ay bana yeni haberler çıktı :A @Çiğdem- @HarzeM @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @sürgünüm @ozgur2113
9121565.jpg

sürgünüm oradan nasl girdin:D
ozan variety de haber yapmış bu işlerle ilgilenen siteleri saymıyorum bile her distribütör için özel haberler çıkıyor neyse cannesa gidecek isimler: Hülya Avşar, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Tuğba Büyüküstün, Engin Altan Düzyatan, Wilma Elles, Nur Fettahoğlu, Onur Tuna, Didem Balçın, Kaan Taşaner miş @EFE UYSAL @HarzeM @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @cookies
Mehmet Demirhan röportaj vermiş işte.

Türkiye dizi sektörü hakkında baya bilgi vermişler, Haberi yazan Türk olabilir ama güzel bir şey tabii. :):)

Bu TRT Daire Başkan Yrd. Mehmet Demirhan, eski Ak Parti Yalova millet vekili adayı değil mi? Bu adamlar millet vekili olamayınca kamu kurumlarında koltuk kapma peşinde mi koşuyorlar...aklımda deli sorular? :)

Diriliş yeni satış varmı? :X
izzet pinto fuarın yüzü olmuş bu sene fark-ı my fark-ı binbir gece :oley: @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat
210520142051352346840_4.jpg

cannesta şov başladı :) wilma elles açılış kurdelesini mi getirmiş makası mı getirmiş anlamadım o ka kişi varken açılışı o yaptıysa:))))
CQjjq6SVAAIT7Eg.jpg

türk dizileri için parti şurada yapılıyor
CQkw4_DWoAALczi.jpg

toygar ışıklı-aytekin ataş-burcu yıldız dizi müzikleri hakkında konuşmuş
CQjcQeEWgAAV4dT.jpg

son dizisinin abd uyarlaması tanıtlıyor
CQjyWF3UAAAWgaW.jpg

bu arada pepee de gitmiş mipcoma bence beren dönsün yıldız belli :A @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @sürgünüm @-potterhead- @EFE UYSAL @HarzeM

cannesta şov başladı :) wilma elles açılış kurdelesini mi getirmiş makası mı getirmiş anlamadım o ka kişi varken açılışı o yaptıysa:))))
CQjjq6SVAAIT7Eg.jpg

türk dizileri için parti şurada yapılıyor
CQkw4_DWoAALczi.jpg

toygar ışıklı-aytekin ataş-burcu yıldız dizi müzikleri hakkında konuşmuş
CQjcQeEWgAAV4dT.jpg

son dizisinin abd uyarlaması tanıtlıyor
CQjyWF3UAAAWgaW.jpg

bu arada pepee de gitmiş mipcoma bence beren dönsün yıldız belli :A @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @sürgünüm @-potterhead- @EFE UYSAL @HarzeM
@EFE UYSAL Diriliş ekibi de var.