Yayından kaldırılan diziyi mi öneriyorsun bana?tky'yi izle abi 100 dakika gerilim var. aşk sahneleride yok.
Yayından kaldırılan diziyi mi öneriyorsun bana?tky'yi izle abi 100 dakika gerilim var. aşk sahneleride yok.
Gkciyim ama asçete laf ettirmemBu ne be
Gk'ye öpüşme var diye reyting aldı dediler Çetin Asiye'yi 500 kere öptü be
mini dizi olarak düşün. ayrıca daha 4 bölüm var bitmesine. yetişirsin. yorumlaşırız. cidden enfes bişey. izlemeyenlere çok üzülüyorum.Yayından kaldırılan diziyi mi öneriyorsun bana?
mini dizi olarak düşün. ayrıca daha 4 bölüm var bitmesine. yetişirsin. yorumlaşırız. cidden enfes bişey. izlemeyenlere çok üzülüyorum.
ahaha@Billy Kane ile beraber en sevidğimiz dizilere Kara Ekmek konusunda izleyici çekmeye çalışırkene
@Billy Kane ile beraber en sevidğimiz dizilere Kara Ekmek konusunda izleyici çekmeye çalışırkene
Burdan size iş çıkmaz
Sülaleden gelen bir şey bu bi zaman sonra ona da bulaşmışBu Mine neden hep LAN demeye başladı
Ölçtüm anam bu diziyi izleyen yok. Hep TOTAL dizileri izleyen bir deneğim var o bile izlemiyor, maalesef yarın her şeye hazırlıklı ol.Ölç bakalım
Işte adamın hası
Ayy en son GK kimse izlemiyor demiştin birinci olmuştuÖlçtüm anam bu diziyi izleyen yok. Hep TOTAL dizileri izleyen bir deneğim var o bile izlemiyor, maalesef yarın her şeye hazırlıklı ol.
O lafın gelişiydi yine izleyeni vardı onun, bu diziyi izleyen yok.Ayy en son GK kimse izlemiyor demiştin birinci olmuştu
Reklam Arasında kapamışlardırO lafın gelişiydi yine izleyeni vardı onun, bu diziyi izleyen yok.
pervin tam yüzyılın patlamasını yaşayacaktıPervin ile Ali koptu
Reklam Arasında kapamışlardır
Aynen Ali'de askerden gelmiş normal olarakpervin tam yüzyılın patlamasını yaşayacaktı
salim burada kalp kiriz geçirir ya da pervin kafasına falan vururAynen Ali'de askerden gelmiş normal olarak
Aynen öyle bir Şeyler olacak gibisalim burada kalp kiriz geçirir ya da pervin kafasına falan vurur