MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

hoşbuldum :D

sıkıcı geliyor birazcık sürekli kendini tekrarlıyor gibi :D

içimi bayıyo :D
Yalın hakkında ilk defa negatif bir yorum duyuyorum forumumuz çok sever normal sezonda finale kalmıştık. :A

İnşallah sevdiğin şarkılarını seçerim diyelim o zaman. :D

İyi madem öyle herkesin tesekkur etmesini beklemiyorum tabi. Benide bildirim yağmuruna tutmasinlar tabide. 20nin ustunde verdiklerimden de bir küçük tişkür bekliyorum efenim.
Sen bana 10 puan vermene rağmen teşekkür ettim. :A Kötü puan sayılmazdı tabii ama teşekkür etmeyebilirdim de. :A

Yalın hakkında ilk defa negatif bir yorum duyuyorum forumumuz çok sever normal sezonda finale kalmıştık. :A

İnşallah sevdiğin şarkılarını seçerim diyelim o zaman. :D

Sen bana 10 puan vermene rağmen teşekkür ettim. :A Kötü puan sayılmazdı tabii ama teşekkür etmeyebilirdim de. :A
nedenini tahmin edebiliyorum ama söylemeyeyim :D

Sağol bu önemli düzeltme için. :D Rihanna 1 milyar tıklanmayı geçti mi kliplerinde? :F

İzlenme oranları demişsin. Rihanna 7m ve en yükseği suan. 1M'ı geçebilecek onlarca şarkısı var belkide ama Loud son 2 yılda çıkmadı işte. Eğer 1989 albümü gibi geçen sene çıksa Loud suan Riri 10 izlemeye sahipti.:D
1M olması önemli değil. En çok grammy grammy adaylığı okan hemde bir çok dalda Rihanna dir. Katy anca 2 şarkısı ile ödüllere aday olabilir.:)

o zaman şansın yüksek :D

Bunu duymak güzel işte.:D Riri kıpır kıpır gelecek ğer hafta.:Z