- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Benim foruma üye olma nedenimdir. Çok sağlam bir yarışmadır. Tv'de olsa reyting rekorları kıracak formattadır. Şimdi Allstar'ı yayınlanmaktadır. Sunucusu @GunesinOglu 'dur.
Bunu sana ilk @beyazsoy söylemişti. Ama o zaman takmamıştın. Ben bu programın yapımcısı olsam kesin notere giderdim Şaka yapmıyorum çünkü tv'de tutabilecek bir yarışma bu.Yakın bir surede gideyim o zaman
Bunu sana ilk @beyazsoy söylemişti. Ama o zaman takmamıştın. Ben bu programın yapımcısı olsam kesin notere giderdim Şaka yapmıyorum çünkü tv'de tutabilecek bir yarışma bu.
O kadar değil la.Bunu sana ilk @beyazsoy söylemişti. Ama o zaman takmamıştın. Ben bu programın yapımcısı olsam kesin notere giderdim Şaka yapmıyorum çünkü tv'de tutabilecek bir yarışma bu.
Şuan ekranda Acun'un yarışmaları hariç doğru düzgün yarışma yok. Acun'da zaten dışardan alıyor formatları kendisi yapmıyor. Yani bence tutar. Ünlüler'de olur ama çok masraflı olur bu sefer. Abartmamak lazım.Ses yarışması şeklinde olabilir birde ünlüler olsa çok izlenilir.
@EFE UYSAL açıklamasını yaptım burada oku lütfen.Şuan ekranda Acun'un yarışmaları hariç doğru düzgün yarışma yok. Acun'da zaten dışardan alıyor formatları kendisi yapmıyor. Yani bence tutar. Ünlüler'de olur ama çok masraflı olur bu sefer. Abartmamak lazım.
Şuan ekranda Acun'un yarışmaları hariç doğru düzgün yarışma yok. Acun'da zaten dışardan alıyor formatları kendisi yapmıyor. Yani bence tutar. Ünlüler'de olur ama çok masraflı olur bu sefer. Abartmamak lazım.
@EFE UYSAL açıklamasını yaptım burada oku lütfen.
Ünlüler olur ama yarışmazlar onu diyorum. Nasıl sen Sertab'ın şarkılarını seçiyorsun biriside yarışmada onun şarkılarını söyler.Ünlüler olmazsa harcanabilir büyük ihtimal. Diğer ses yarışmaları gibi.
Acun yayınlamaz kıskanır.Şuan ekranda Acun'un yarışmaları hariç doğru düzgün yarışma yok. Acun'da zaten dışardan alıyor formatları kendisi yapmıyor. Yani bence tutar. Ünlüler'de olur ama çok masraflı olur bu sefer. Abartmamak lazım.
@EFE UYSAL açıklamasını yaptım burada oku lütfen.
Ünlüler olur ama yarışmazlar onu diyorum. Nasıl sen Sertab'ın şarkılarını seçiyorsun biriside yarışmada onun şarkılarını söyler.
Kuşkusuz forum tarihinin en sansasyonel yarışmasıdır. Son dönemlerde forumun olmazsa olmazlarındandır.
MusicSurvivor All-Star bittikten sonra belki 1 sezon daha yapılabilir ama sonrası maalesef zor görünüyor.
Böyle güzel bir yarışmayı forumumuza kazandırdığı için @GunesinOglu'na teşekkür etmek lazım.
Bende onu diyorum ya. Tam sen olayı özetlemişsin işte. @EFE UYSAL oku Şunu.şarkıcılar böyle bir formatta kendileri asla yarışmak istemezler ama şöyle olur yarışmacılar aynen bizim gibi şarkıcıların performanslarıyla yarışırlar 15 yarışmacı bulunur geçerler bir masaya seçtikleri şarkıcıların klip performanslarını sunarlar böyle racap olarakta değil büyük ekranda tam versiondan tek tek izlettirirler izleyicilere hem sevdiğimiz şarkıcıların şarkılarını performanslarını izlemiş olruruz yarışmacılar birbirine oy verir birde normal insanlardan juriler seçilir belirli kişiler oldu bitti vlla düello kalınıra yada çeyrek final yarı fnal final etaplarında halkta işin içine girer sms oyları gönderilir izleyenlerdende herkes bir şarkıcı tutar manyak gibi sabah akşam bunu konusurlar bizim insanlarımız böyle şeyleri sever
@GunesinOglu @Bully @EFE UYSAL @Harunnn60 @adımutlulukk
şarkıcıların performasnlarıyla yarısırsalar türkiyede o şarkıcıların fanları yarışmaya büyük ilgi gösterir şu dedğim şekilde yapılsa büyük bir olay olur vlla damga vurur yarışmaBende onu diyorum ya. Tam sen olayı özetlemişsin işte. @EFE UYSAL oku Şunu.
All-Star dediğin 1 tane olur ayrıca ikinci bir all-star herkes istemediği sanatçılarla yarışmak zorunda kalacağı için sıkıcı olurİşte böylede olur ama tutma ihtimalide kesin değil. Ama ünlüler ile anlaşırsa sırf para için bile yarışırlar.
Yoo 1 sezondan sonra 2. Allstarda yapılabilir 4 sezonun en iyileri ama ilk allstardakiler olmaz tabi.
All-Star dediğin 1 tane olur ayrıca ikinci bir all-star herkes istemediği sanatçılarla yarışmak zorunda kalacağı için sıkıcı olur
Geriye de pek sanatçı kalmadı zaten
Saysan ne fark eder biz o şarkıcılarla yarışmaktan keyif almadıktan sonraSana 16 popüler şarkıcı sayabilirim.
Bence şarkıcı kalmadı sen yarış.Sana 16 popüler şarkıcı sayabilirim.
Saysan ne fark eder biz o şarkıcılarla yarışmaktan keyif almadıktan sonra