Aksiyon olursa izleyici durur yoksa kadınlar olursa izleyici durmaz.ilk 1 saatlik dilim çok önemli seyirciyi tatmin etmeliler belki maçı totelde geçeriz bile 21:00 22:00 arasındakı kısım çok önemli olucak
Aksiyon olursa izleyici durur yoksa kadınlar olursa izleyici durmaz.ilk 1 saatlik dilim çok önemli seyirciyi tatmin etmeliler belki maçı totelde geçeriz bile 21:00 22:00 arasındakı kısım çok önemli olucak
Raciler gelmeden duzelmezVadi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor bence yükselsin akıllarını başlarına alırlar. Seyirci tekdüzenden sıkıldı artık.
Mac baslamadan aksiyon verseler macta kadin kisimlarina gecseler maci da gecerilk 1 saatlik dilim çok önemli seyirciyi tatmin etmeliler belki maçı totelde geçeriz bile 21:00 22:00 arasındakı kısım çok önemli olucak
kadın sahnelerinden şiayetçi oluyorlar ama ben erkek sahnelerini aksiyonları çok başarılı buldum beni orası ilgilendiriyor oktay beyde dün atv haberde kadınlar dünyası dizide olucak diye açıklama yapmış bugün baktım yani azalmayacak gibi görünüyor erkeklerden daha çok kadın izleyiciler için kadınlar dünyası dizide olucak diye konuştu oktay bey yanı diziyi 2 ye bölmüşler anlaıdğım kadarıyla her hafta bölümün yarısı kadın izeyicilere diğer yarısıda erkek izleyicilere hitap edecek gibi eğer 2 kitleyide aynı anda tutmayı başarırsalar bu dizi rekor reytingler alabilir raci beyleri ben çok akıllıca buldumMac baslamadan aksiyon verseler macta kadin kisimlarina gecseler maci da gecer
kadın sahneleri sıkıcı değildi benim açımdan. 2. bölüm daha bi iyi olacak hatta meryem'le metresinin sahneleri.kadın sahnelerinden şiayetçi oluyorlar ama ben erkek sahnelerini aksiyonları çok başarılı buldum beni orası ilgilendiriyor oktay beyde dün atv haberde kadınlar dünyası dizide olucak diye açıklama yapmış bugün baktım yani azalmayacak gibi görünüyor erkeklerden daha çok kadın izleyiciler için kadınlar dünyası dizide olucak diye konuştu oktay bey yanı diziyi 2 ye bölmüşler anlaıdğım kadarıyla her hafta bölümün yarısı kadın izeyicilere diğer yarısıda erkek izleyicilere hitap edecek gibi eğer 2 kitleyide aynı anda tutmayı başarırsalar bu dizi rekor reytingler alabilir raci beyleri ben çok akıllıca buldum
@Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @sürgünüm @Castei [USER=84661]@Billy Kane
@china_shangai[/USER]
cnm kadın sahnelerini sevmeyen zaten vadi kitlesi çünkü biz alışkın değiliz butür şeylere oyüzden yanı kadın olarak ben bile sıkıldım o sahnelerden çünkü vadicilerin alısması biraz zaman alıcakkadın sahneleri sıkıcı değildi benim açımdan. 2. bölüm daha bi iyi olacak hatta meryem'le metresinin sahneleri.
ilk bölüm ikili arasında hikayeyi gördük, 2. bölümde olayları başlayacak seversiniz o zaman.cnm kadın sahnelerini sevmeyen zaten vadi kitlesi çünkü biz alışkın değiliz butür şeylere oyüzden yanı kadın olarak ben bile sıkıldım o sahnelerden çünkü vadicilerin alısması biraz zaman alıcak
132 dakikalık bölümün 60 dakikası kadın sahnesi olursa tabi sıkacak indirsinler 25-35 dakikaya sıkıyor mu görürüzcnm kadın sahnelerini sevmeyen zaten vadi kitlesi çünkü biz alışkın değiliz butür şeylere oyüzden yanı kadın olarak ben bile sıkıldım o sahnelerden çünkü vadicilerin alısması biraz zaman alıcak
hüloğizm kanalını seçtiği için ellerinde bir kırgın çiçekelr var41 ESRA EROL''DA ATV 16:20:02 18:59:51 0.89 5.83
Esra düştükçe düşüyor Zuhal'e bile geçilmiş. 😱 Bu kadın niye böyle oldu. @xemrexxx
EDHO yok mu? İyi başlamış.hüloğizm kanalını seçtiği için ellerinde bir kırgın çiçekelr var
o daha belli değil ortada rakip yokEDHO yok mu? İyi başlamış.
ayy kadın sahnelerinden kadın oyunculardan benim kadar nefret eden olamaz @sürgünüm hemşerim iyi bilir ben vadide bu sezon kadınlara biraz ağırlık verildiğinde settarın eşleri falan vadiye demediğimi bırakmamıştım bende bir kadın olmama rağmen kadın aşk sahnelerini butür aksiyon mafya dizilerinde görmekten nefret ediyorum eşkiya dizisinde bende tepkiliyim yanı koruyorum sanamyın diziyi zaten ben fragmanı görür görmez bu aldatma konusu nerden çıktı tüm hevesim gitti diye tepkimi baştan koymuştum beni 1.bölümde tek teselli eden şey erkek sahnelerini başarılı bulmamdı kadın sahneleri azalır diyordum bende ama oktay beyin robortajına baktım atv haberde kadın sahneleri hep olucak diye açıklamalar yapmış sadece benim eşim metresim değil kızım onra bir oğlanın sevgilisi falan bir çok kadın oyuncu hep rol alıcak çakır aralarında kalıcak diye belirtti ve kadın seyirciler için kadınlar dünyası dizide hep olucak dedi erkekler izleyicilere oranla kadın izleyiciler için kadın dünyasını tutucaz dizide diyor oyüzden kadın sahneleri azalıcak diye umutlanmayalım erkek sahneleri gelince teselli bulmaya çalısıcaz napalım132 dakikalık bölümün 60 dakikası kadın sahnesi olursa tabi sıkacak indirsinler 25-35 dakikaya sıkıyor mu görürüz