Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben dedim kadinlarin bu kadar on planda olmasi akillica taktik diye. Dizi tuttu diyebilirim
Deniz Çakır süperdi [emoji7] [emoji7]Deniz Çakır çok iyiydi gerçekten.
Haftaya daha da yükselir.Ben dedim kadinlarin bu kadar on planda olmasi akillica taktik diye. Dizi tuttu diyebilirim
Deniz kim ya Öbürü kat ve kat daha güzel bende olsam bende giderdim saka sakaDeniz Çakır süperdi [emoji7] [emoji7]
Eve 11 de vardım.
Kardeşim adı mutluluku izliyordu.Son reklamına girdi girince bende eskiya nın tekrarını açtım biraz izledim.
Bu Çakır gül gibi denizi bırakıp nasıl o kıza gitmiş yaa[emoji27] [emoji27] [emoji33] [emoji33]
İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesefHaftaya daha da yükselir.
Zaman gösterecek.İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesef
Vadi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor bence yükselsin akıllarını başlarına alırlar. Seyirci tekdüzenden sıkıldı artık.İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesef
dur bu daha en düşük reytingimiz cnm bu dizi 7 ortalamalı bir dizi yayına oturunca 7 ortalamadan aşşağıya düşüceğimizi hiç sanmıyorum 2.bölümden bile gelebilir o reyting@Çiğdem- sevin Atv bir dizi daha tutturdu.
Bencede öyle olacak boş gün haftaya da maç var düşebilir.dur bu daha en düşük reytingimiz cnm bu dizi 7 ortalamalı bir dizi yayına oturunca 7 ortalamadan aşşağıya düşüceğimizi hiç sanmıyorum 2.bölümden bile gelebilir o reyting
ne maçı var salı günü 😱😱😱Bencede öyle olacak boş gün haftaya da maç var düşebilir.
Galatasarayın maçı Atletico Madridle şifresiz perşembe Beşiktş ve Fenerin maçları var.ne maçı var salı günü 😱😱😱
ayoll bitmiyormu bu maçlar saat kaçtaGalatasarayın maçı Atletico Madridle şifresiz perşembe Beşiktş ve Fenerin maçları var.
Gsnin maçı 21:45'te daha yeni başlıyor maçlar. Bjknin 22:05 Fbnin 20:00 şifresiz.ayoll bitmiyormu bu maçlar saat kaçta
dizi 21:00 yeni bölüm gelir 22:00 ve 23:00 arası son 1 saatlik dilimde çok etkileniriz maçtanGsnin maçı 21:45'te daha yeni başlıyor maçlar. Bjknin 22:05 Fbnin 20:00 şifresiz.
Ama bir haftadan sorun olmaz kesinlikle diğer hafta çok daha yükselir sorun olmaz.dizi 21:00 yeni bölüm gelir 22:00 ve 23:00 arası son 1 saatlik dilimde çok etkileniriz maçtan
ilk 1 saatlik dilim çok önemli seyirciyi tatmin etmeliler belki maçı totelde geçeriz bile 21:00 22:00 arasındakı kısım çok önemli olucakAma bir haftadan sorun olmaz kesinlikle diğer hafta çok daha yükselir sorun olmaz.