Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben dedim kadinlarin bu kadar on planda olmasi akillica taktik diye. Dizi tuttu diyebilirim
Deniz Çakır süperdi [emoji7] [emoji7]Deniz Çakır çok iyiydi gerçekten.![]()
Haftaya daha da yükselir.Ben dedim kadinlarin bu kadar on planda olmasi akillica taktik diye. Dizi tuttu diyebilirim
Deniz kim yaDeniz Çakır süperdi [emoji7] [emoji7]
Eve 11 de vardım.
Kardeşim adı mutluluku izliyordu.Son reklamına girdi girince bende eskiya nın tekrarını açtım biraz izledim.
Bu Çakır gül gibi denizi bırakıp nasıl o kıza gitmiş yaa[emoji27] [emoji27] [emoji33] [emoji33]
İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesefHaftaya daha da yükselir.![]()
Zaman gösterecek.İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesef
Vadi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor bence yükselsin akıllarını başlarına alırlar. Seyirci tekdüzenden sıkıldı artık.İnşallah aksine düser Vadiye geri donmeleri lazim o nedenle bu dizinin tutmamasi lazim. Ama tuttu malesef
dur bu daha en düşük reytingimiz cnm bu dizi 7 ortalamalı bir dizi yayına oturunca 7 ortalamadan aşşağıya düşüceğimizi hiç sanmıyorum 2.bölümden bile gelebilir o reyting@Çiğdem- sevin Atv bir dizi daha tutturdu.![]()
Bencede öyle olacak boş gün haftaya da maç var düşebilir.dur bu daha en düşük reytingimiz cnm bu dizi 7 ortalamalı bir dizi yayına oturunca 7 ortalamadan aşşağıya düşüceğimizi hiç sanmıyorum 2.bölümden bile gelebilir o reyting
![]()
ne maçı var salı günü 😱😱😱Bencede öyle olacak boş gün haftaya da maç var düşebilir.![]()
Galatasarayın maçı Atletico Madridle şifresiz perşembe Beşiktş ve Fenerin maçları var.ne maçı var salı günü 😱😱😱
ayoll bitmiyormu bu maçlar saat kaçtaGalatasarayın maçı Atletico Madridle şifresiz perşembe Beşiktş ve Fenerin maçları var.![]()
Gsnin maçı 21:45'te daha yeni başlıyor maçlar.ayoll bitmiyormu bu maçlar saat kaçta![]()
dizi 21:00 yeni bölüm gelir 22:00 ve 23:00 arası son 1 saatlik dilimde çok etkileniriz maçtanGsnin maçı 21:45'te daha yeni başlıyor maçlar.Bjknin 22:05 Fbnin 20:00 şifresiz.
![]()
Ama bir haftadan sorun olmaz kesinlikle diğer hafta çok daha yükselir sorun olmaz.dizi 21:00 yeni bölüm gelir 22:00 ve 23:00 arası son 1 saatlik dilimde çok etkileniriz maçtan
![]()
ilk 1 saatlik dilim çok önemli seyirciyi tatmin etmeliler belki maçı totelde geçeriz bile 21:00 22:00 arasındakı kısım çok önemli olucakAma bir haftadan sorun olmaz kesinlikle diğer hafta çok daha yükselir sorun olmaz.![]()