Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

hahaahha ayy süper bunlar ama kadın hediyeleri çöpe atalım diğerleri süper kalsınlar
:A:A:A
Çiğdem ben sana kadın hediye etmedim kadınların kıskançlıklarını ve Nerimanımın sevinmesini hediye ettim :A Artı olarak Avril halay çekmiş ne var bunda :A
Resimler bir bitmedi ya kabus gibiydi. :F
Ya ne kabusu tatlı rüya diyelim biz ona :F
Bugün o kıskanç değil onu kıskanıyorlar :A

Doğum günün kutlu olsun Çikocum, forumun neşesi bir tanesi nice güzel yaşlara inşallah. 🙄 @Çiğdem- Benim hediyem farklı Jensen'i veriyorum sana bak o da doğum gününü kutluyor. :bhr:

tumblr_lumuysrs9u1qemncho1_500.gif

@Çiğdem- 'cim En son hediye'yi ben veriyorum. :love1::bhr:
giphy.gif
Doğum günün kutlu olsun Çikocum, forumun neşesi bir tanesi nice güzel yaşlara inşallah. 🙄 @Çiğdem- Benim hediyem farklı Jensen'i veriyorum sana bak o da doğum gününü kutluyor. :bhr:

tumblr_lumuysrs9u1qemncho1_500.gif
Aa misal ben 20.00 civarında doğmuşum :)
Balık burcuyum yükselenim terazi :)
ayy vlla @cookies bu yaşıma kadar kaçta doğduğumu ne merak ettim ne aklıma geldi sırf sen dedin diye sordum anneme bugün, sabah 8:15 gibi doğmusum bende yani sabahın köründe annemleri yatağından kaldırıp doğru hastanaye götürmüşüm:F

ayy çok teşekkürler @mrt-06 okadar kişi doğum günümü kutladı ama kimse senin gibi şu kıza birkaç iltifat edeyim demedi:F:F:F jensen off hediye yakıyor:love1:

@Harunnn60 senin hediyende yakıyor vlla:A tekrardan konu içinde teşekkürler sen konuyu açmadan tık yoktu konu açılınca millet ben açıcaktım unutmusum resim bile hazırdı diye birbirine girmeye basladılar :F:F:F

ayy vlla @cookies bu yaşıma kadar kaçta doğduğumu ne merak ettim ne aklıma geldi sırf sen dedin diye sordum anneme bugün, sabah 8:15 gibi doğmusum bende yani sabahın köründe annemleri yatağından kaldırıp doğru hastanaye götürmüşüm:F

ayy çok teşekkürler @mrt-06 okadar kişi doğum günümü kutladı ama kimse senin gibi şu kıza birkaç iltifat edeyim demedi:F:F:F jensen off hediye yakıyor:love1:

@Harunnn60 senin hediyende yakıyor vlla:A tekrardan konu içinde teşekkürler sen konuyu açmadan tık yoktu konu açılınca millet ben açıcaktım unutmusum resim bile hazırdı diye birbirine girmeye basladılar :F:F:F
Ya evet konuyu açtım herkes başladı ben açıcaktım diye. Halbu ki konuyu açtığımda saat 1'miş. :D Yani 1 saatte kimse açmadı anlam veremedim. :D

Ya evet konuyu açtım herkes başladı ben açıcaktım diye. Halbu ki konuyu açtığımda saat 1'miş. :D Yani 1 saatte kimse açmadı anlam veremedim. :D
unutmuşlar cnm ama ben inanıyorum çünkü sen bana doğum günü konunu aç demeseydin saat 12 30 olmuş ben bile o ana kadar doğum günüme girdiğimin farkında değildim ben bile unutmuştum yanı forumda uğraşmaktan :F:F:F

Karadeniz'de genç bir kız, hırçın, asabi ve bir o kadar da geveze. O kim mi? Tabi ki forumumuzun @Çiğdem-'i. :d

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-. Yeni yaşında sağlık, mutluluk, başarı ve en önemlisi de huzur dilerim. Huzur önemli, huzur olmadıktan sona neyleyelim dünyayı. :)