Kıskanç.hahaahha ayy süper bunlar ama kadın hediyeleri çöpe atalım diğerleri süper kalsınlar
Kıskanç.hahaahha ayy süper bunlar ama kadın hediyeleri çöpe atalım diğerleri süper kalsınlar
Çiğdem ben sana kadın hediye etmedim kadınların kıskançlıklarını ve Nerimanımın sevinmesini hediye ettim Artı olarak Avril halay çekmiş ne var bundahahaahha ayy süper bunlar ama kadın hediyeleri çöpe atalım diğerleri süper kalsınlar
Ya ne kabusu tatlı rüya diyelim biz onaResimler bir bitmedi ya kabus gibiydi.
Bugün o kıskanç değil onu kıskanıyorlarKıskanç.
Kıskanç.
bak onlar beni kıskanıyorlarmış olması gerekende buÇiğdem ben sana kadın hediye etmedim kadınların kıskançlıklarını ve Nerimanımın sevinmesini hediye ettim Artı olarak Avril halay çekmiş ne var bunda
Ya ne kabusu tatlı rüya diyelim biz ona
Bugün o kıskanç değil onu kıskanıyorlar
Elbette çünkü bugün senin doğum gününbak onlar beni kıskanıyorlarmış olması gerekende bu
Sus bakem bugün kız doğdu@harzemliişah bu ne diyor.
@Çiğdem- sen bu kızlara bin basarsın çok güzelsin.Elbette çünkü bugün senin doğum günün
Sus bakem bugün kız doğdu
Hatta belki de doğmadi senin doğum gününun saati ne @Çiğdem -
Elbette çünkü bugün senin doğum günün
Sus bakem bugün kız doğdu
Hatta belki de doğmadi senin doğum gününun saati ne @Çiğdem -
saat hesaplayanmı kaldı ayoll dün gece 12 de forumda kutlamaya basadık işte bu akşam 19:00 dada kızlarla kutlyacaz@Çiğdem- sen bu kızlara bin basarsın çok güzelsin.
@harzemliişah doğum gününü kutlamamış oh olsun sana. Kızlar kesin sağırdır.saat hesaplayanmı kaldı ayoll dün gece 12 de forumda kutlamaya basadık işte bu akşam 19:00 dada kızlarla kutlyacaz
evet onlar benim yanımda halt etmişler
tam sen bunu yazarken ben doğum gününü kutlamışım hiç araya fitne koyma@harzemliişah doğum gününü kutlamamış oh olsun sana. Kızlar kesin sağırdır.
doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
tam sen bunu yazarken ben doğum gününü kutlamışım hiç araya fitne koyma
çok tşşk @harzemliişah @EFE UYSAL ada ağzının payını vermişsin ohh@harzemliişah doğum gününü kutlamamış oh olsun sana. Kızlar kesin sağırdır.
yorumsuzÇiko diyorki ben Adriana Limadan güzelim.
Aa misal ben 20.00 civarında doğmuşumsaat hesaplayanmı kaldı ayoll dün gece 12 de forumda kutlamaya basadık işte bu akşam 19:00 dada kızlarla kutlyacaz
evet onlar benim yanımda halt etmişler
Doğum günün kutlu olsun Çikocum, forumun neşesi bir tanesi nice güzel yaşlara inşallah. 🙄 @Çiğdem- Benim hediyem farklı Jensen'i veriyorum sana bak o da doğum gününü kutluyor.
ayy vlla @cookies bu yaşıma kadar kaçta doğduğumu ne merak ettim ne aklıma geldi sırf sen dedin diye sordum anneme bugün, sabah 8:15 gibi doğmusum bende yani sabahın köründe annemleri yatağından kaldırıp doğru hastanaye götürmüşümAa misal ben 20.00 civarında doğmuşum
Balık burcuyum yükselenim terazi
Ya evet konuyu açtım herkes başladı ben açıcaktım diye. Halbu ki konuyu açtığımda saat 1'miş. Yani 1 saatte kimse açmadı anlam veremedim.ayy vlla @cookies bu yaşıma kadar kaçta doğduğumu ne merak ettim ne aklıma geldi sırf sen dedin diye sordum anneme bugün, sabah 8:15 gibi doğmusum bende yani sabahın köründe annemleri yatağından kaldırıp doğru hastanaye götürmüşüm
ayy çok teşekkürler @mrt-06 okadar kişi doğum günümü kutladı ama kimse senin gibi şu kıza birkaç iltifat edeyim demedi jensen off hediye yakıyor
@Harunnn60 senin hediyende yakıyor vlla tekrardan konu içinde teşekkürler sen konuyu açmadan tık yoktu konu açılınca millet ben açıcaktım unutmusum resim bile hazırdı diye birbirine girmeye basladılar
unutmuşlar cnm ama ben inanıyorum çünkü sen bana doğum günü konunu aç demeseydin saat 12 30 olmuş ben bile o ana kadar doğum günüme girdiğimin farkında değildim ben bile unutmuştum yanı forumda uğraşmaktanYa evet konuyu açtım herkes başladı ben açıcaktım diye. Halbu ki konuyu açtığımda saat 1'miş. Yani 1 saatte kimse açmadı anlam veremedim.