ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Yani beğendin mi beğenmedin mi?
kadın sahnelerini bende beğenmedim ama erkek sahnelerini beğendim oyüzden benden geçerli not aldı ayoll asıl erkek sahneleri iyi olmasaydı ozaman bu diziden birşey olmaz derdim ama bu bölümde kadın sahneleri dısında hangi sahneye birisi çamur atabilir erkek sahnelerinde kusur ble yoktu diğer bölümelr kadın sahneleri azalıp bu bölümdeki gibi son yarım saattakı aksiyonu verirseler 60 dakıkasına bil verseler dizinin yeterli olur çakırın silah çaldırdığı insana aynı numarayı yaparak karşılık vermesi ve baronunda o eteği o adama giydikten sonra diğerininde çakıra getirmesi bu akıl oyunlarını son 2 sezondur vadide gören varmı nekadar kalite kokan akıl oyunlarının üst seviye olduğu bir sahneydi raci beyler ger.ekten çok değerli senaristler :F:F:F

Yok ona cesaret edemezler. Etseler de Kurtlar Vadisi'nin karşısında batar dizi. Millet orjinali varken çakmasını niye izlesin? :)
Doğru da kanalın şuanda iki boş günü var ve Perşembe 20.00 de olması öyle bir his verdi zamanında Beyaz Karanfil'de de böyle bir durum söz konusuydu ama ratingler belirleyecek durumu sanırım :)

izleyemedim 2.sinede yetişemedim :( yarın internetten izleyeceğim yorumlar nasıl beğendiniz mi ?

Doğru da kanalın şuanda iki boş günü var ve Perşembe 20.00 de olması öyle bir his verdi zamanında Beyaz Karanfil'de de böyle bir durum söz konusuydu ama ratingler belirleyecek durumu sanırım :)
Tamam da sen niye şimdi dizinin gününü değiştiriyorsun, Salı boş gün yayınlansın işte. :)

kadın sahnelerini bende beğenmedim ama erkek sahnelerini beğendim oyüzden benden geçerli not aldı ayoll asıl erkek sahneleri iyi olmasaydı ozaman bu diziden birşey olmaz derdim ama bu bölümde kadın sahneleri dısında hangi sahneye birisi çamur atabilir erkek sahnelerinde kusur ble yoktu diğer bölümelr kadın sahneleri azalıp bu bölümdeki gibi son yarım saattakı aksiyonu verirseler 60 dakıkasına bil verseler dizinin yeterli olur çakırın silah çaldırdığı insana aynı numarayı yaparak karşılık vermesi ve baronunda o eteği o adama giydikten sonra diğerininde çakıra getirmesi bu akıl oyunlarını son 2 sezondur vadide gören varmı nekadar kalite kokan akıl oyunlarının üst seviye olduğu bir sahneydi raci beyler ger.ekten çok değerli senaristler :F:F:F
Ben ikinci bölümü izledikten sonra kararımı vericem. Aslında devam etmeyecektim ama fragman güzele benziyor, yine kadın meselelerini işlerseler bırakırım. Öyle derin bir senaryosu da yok. Birkaç karşılıklı sahnede diyaloglar güzeldi sadece.

Ben ikinci bölümü izledikten sonra kararımı vericem. Aslında devam etmeyecektim ama fragman güzele benziyor, yine kadın meselelerini işlerseler bırakırım. Öyle derin bir senaryosu da yok. Birkaç karşılıklı sahnede diyaloglar güzeldi sadece.
tamamda cnm kadın sahnelerini kenara koy erkek sahnelerine kötü diyebiliyormusun hayır yanı erkekelre ağırlık verilirse bu dizi çok iş yapar o havayı aldım ben geriye adece kadınalşrın biraz geriye çekilmesi gerekiyor ama 5 bölüme kalmaz aksiyon sahneleri artar bence 2. bölüm tam istedğimiz gibi olmasada bu bölümden daha aksiyonlu geçer diye umuyorum:F:F:F

Kadin sahnelerinin cok olmasi reyting sistemi ile alakali birsey yarin ucarsa sasirmayi akillica taktik
Kadınlar izlemeyip dizi batmışta olabilir. Gündemden dolayı izlenmişte olabilir, çünkü konu gündemdeki olaylara yakınlık gösteriyor. Vallahi benim reytinglerle ilgili bir tahminim yok.

tamamda cnm kadın sahnelerini kenara koy erkek sahnelerine kötü diyebiliyormusun hayır yanı erkekelre ağırlık verilirse bu dizi çok iş yapar o havayı aldım ben geriye adece kadınalşrın biraz geriye çekilmesi gerekiyor ama 5 bölüme kalmaz aksiyon sahneleri artar bence 2. bölüm tam istedğimiz gibi olmasada bu bölümden daha aksiyonlu geçer diye umuyorum:F:F:F
İlk bölümden Kaçak'tan önde veya geride diyebiliyor musun?

Kadınlar izlemeyip dizi batmışta olabilir. Gündemden dolayı izlenmişte olabilir, çünkü konu gündemdeki olaylara yakınlık gösteriyor. Vallahi benim reytinglerle ilgili bir tahminim yok.

İlk bölümden Kaçak'tan önde veya geride diyebiliyor musun?
kaçağın ilk 11 bölümünün gerisinde ama 12. bölümden itibaren olan bölümelrin üzerinde bence yanı bu bölümle kaçağın efsane ilk 10 bölümünden iyi diyemem ama kaçağın sonradan bozan bölümelrinin hepsinden iyiydi bu bölüm ama yetmez tabi:F

Bu dizi tutar umarım ilk bölümü kaçırdım ama tekrarını izliyeceğim ayrıca düzenli takip edeceğim.

Şimdi izlemeye başladım, jenerik müziğini Edip Akbayram'ın söylediği müziği kullanmışlar benden +1'i kaptılar :) Konseyin Vadi ile çok benzerliği var ama Raci usta kötü iş yapmaz bakalım yarın sonuçları nasıl gelecek?

Abi diziyi dün çok eleştirdin dizi bugün iyi reyting aldı. :A
Beni reytingler ilgilendirmiyor, 1 yıla yakındır reyting listelerine bakmıyorum bile. Düzenli olarak sadece ABD reytinglerini takip ediyorum.

Dünkü eleştirilerimin arkasındayım, ne söylemiştim?

1- Müzikler sahnelere hizmet etmiyor.
2- Kadın mevzuları çok fazla, herkesin fikrine saygım var ama ben böyle sahneleri sevmiyorum.
3- Dizinin derin bir senaryosu yok. Yani tutsa bile en fazla 2-3 sezon devam eder.
4- Oyuncu kadrosunda babalar yok. (Testere Necmi dışında)

Dün dediğim gibi yine de ikinci bölümü görmem lazım, ilk bölümden kadınları çekmek için de bu yola başvurmuş olabilirler. Ve 2. bölümün fragmanı umud vadediyor.

ben yeni izleyebildim. ben kurtlar vadici yahut kaçakçı falan olmadığım, bu dizileride pek izlemediğim için onlarla kıyaslayamadım zihnimde.benim gibi insanların açısından bakacak olursak.güzel bir dizi olmuş. yani reyting olarak 6-7 düzeyinde diyeyim. kadın sahneleri bana göre normaldi.arrtsın yada azalsın gibi isteğim yok ama sadece merak ediyorum kadınların arasındaki çekişme özellikle bu 2 kadın arasındaki çekişme ne kadar uzun sürebilir ve ne kadar gerilimli olabilirki. bence çok senaryo çıkmaz kadınlar açısındanda bakalım görelim.müziklere gelince kötü değil ama aa süper bak telefonuma bile yükledim modunda hiç değil. dirilişimin müzikleri gibi değil yani:love1: bu dizinin müzk kaltesi 5,5/10 civarında:D. müzikler daha iyi olursa kaliteyi yükseltecektir.