MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

Sanırım bir tek @yigit_00 'a teşekkür etmedim.:bhr: İyi almışım senden de zaten bekliyordum.:Z

İlk haftayı ortalama atlatmışım hiç finaliste yakışır değil.:A Zaten böyle böyle finale gitmiştim yine aynısını yapacağım İnşallah.:Z

@mrt-06 ve denizz19 yine başladılar final puanı almaya.:F
@EnveR sana da tebrikler. Çok iyi başladın. @Bully sen nasıl aldın final puanı.:A All Star'da biraz düşmen lazımdı.:F Haftaya bu listeye bende girerim umarım.:Z
Canım ben zorlu rakipler arasından finale yükselmiş bir finalistim zaten bu sonuç da şaşırtıcı olmamalı. :A

Canım ben zorlu rakipler arasından finale yükselmiş bir finalistim zaten bu sonuç da şaşırtıcı olmamalı. :A

Ben de öyleyim.:Z (Gülşen, Hadise, Barış Manço, Ahmet Kaya, Şebnem Ferah, Kenan) Neyse ki Yalın'ın 20 haftayı çıkartacak güzel şarkısı yok.:A

Bence kullandığın şarkıya göre Tarkan hakediyordu yerinii. :A
Sence öyle olabilir tabii. :A Ben de çok iyi puan verdim Tarkan'a ama final puanı alamadı sağlık olsun. :A

Ben de öyleyim.:Z (Gülşen, Hadise, Barış Manço, Ahmet Kaya, Şebnem Ferah, Kenan) Neyse ki Yalın'ın 20 haftayı çıkartacak güzel şarkısı yok.:A
Ay kıskanç sen öyle zannet kasıp kavuracaz All-Star'ı da çok sağlam şarkılarım var :Z

1.sezondan 8 , 2.sezondan 11 , 3.sezondan ise 6 yarışmacı kaldı !