Hazem
Favori Üye
nedne sonradan geliyor bunlar birde niye zeynep öztürk yok
onu anlamadım ben demek nazlı geliyor he
Normal sezonlarda oldugu gibi yine bazi yarismacilar sonradan katiliyo belki Zeynep te katilir.nedne sonradan geliyor bunlar birde niye zeynep öztürk yok
onu anlamadım ben demek nazlı geliyor he
Nazlı'nın kocası ölmüştü abla o yüzden geç katılıyor
İlbige de katılacak muhtemelen
Normal sezonlarda oldugu gibi yine bazi yarismacilar sonradan katiliyo belki Zeynep te katilir.
bende begeniyodum Zeynebi iyi tarzi da var bakalim
Lutfen bana soyleme, heyecanim kacmasin
Yapma ya, olsun ne yapalim artik hayirlisi nasilsa oyle olsun diyelim.Söylemeyeceğim ama sen çok üzüleceksin
Yapma ya, olsun ne yapalim artik hayirlisi nasilsa oyle olsun diyelim.
favorilerini unuttum senin kimlerdi?Aa yok şaka yapıyorum ben de öğrenmedim artık spoiler yemicem.Sadece Nazlı nın döneceğini ve İlbige nin de döneceğini öğrendim
favorilerini unuttum senin kimlerdi?
Anladim, bu sezon Nazli sultan cok iddiali 5 gunun 4 tanesini birinci bitirdi yanilmiyosam1.favorim Ayşegül,sonraki Nazlı Sultan ve Ezgi Ünal.
Anladim, bu sezon Nazli sultan cok iddiali 5 gunun 4 tanesini birinci bitirdi yanilmiyosam
2.sezonda Nazli nasil elenmisti ben unuttumAynen aynen
İlbige bence büyük finalde smse kalsaydı kazanırdı bu sene ne yapacak merak ediyorum
2.sezonda Nazli nasil elenmisti ben unuttum
Hmm ama Ozdeninde iyi tarzi var bu sezon bence konusmasina, davranislarina biraz ceki duzen vermis yani ben begeniyorum oyle gecen sezonki gibi degilKayaaslan özden le kalmıştı elemeye elenmişti
Hmm ama Ozdeninde iyi tarzi var bu sezon bence konusmasina, davranislarina biraz ceki duzen vermis yani ben begeniyorum oyle gecen sezonki gibi degil
Belki Ozlemim de gelir, gelmeyeceginden emin olsam da belli mi olurAynen tarzı iyileşmiş