The Danish Girl'in Fragmanı Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,606
Puanı
1,061
The Danish Girl'in Fragmanı Yayınlandı!

danish-1024x683-150x150.jpg

Önümüzdeki ödül sezonunun en iddialı filmlerinden biri olan The Danish Girl'in fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Matthias Schoenaerts, Ben Whishaw ve Amber Heard gibi isimlerin paylaştığı yapım, tarihteki ilk transseksüellerden biri olan Lili Elbe'nin hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Tom Hooper'ın üstlendiği yapım, fragmanıyla Twitter'da TT olmayı başararak da dikkat çekti.

The Danish Girl, ülkemizde 12 Şubat'ta vizyona girecek.

Fragman:

Afiş:
the-danish-girl-poster.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Eddie Redmayne iticiliğine rağmen fragman epey iyi gözüküyor. Filmi ben bile severim sanki. :) Ayrıca Alicia Vikander Oscar adaylığı almaya geliyor. :Z

Eddie Redmayne'in Oscar adayı olması kesin ama aşırı da iddialı değil gibi. Yani %100 Oscar'ı kazanır diyemeyiz %50 :D

Bir Carol bir de bu büyük ihtimal yılın en sıkıcı filmleri olacaklar. Eddie Redmayne de işin kolayını bulmuş.

Ünlü bir engelliyi oyna: Checked
Transeksüel karakter oyna: Checked

Tom Hanks, DiCaprio gibi adamlar varken Redmayne'ye giderse ödül üzülürüm.

Son düzenleme:
Fragman çok iyi. Oscar için iddialı olacağını düşünsem de aslında çok seveceğimi düşünmüyordum ama sanırım seveceğim bu filmi. Senaryosu başarılı duruyor.

Eddie Redmayne, karakter olarak doğru tercihler yapsa da çok donuk geliyor bana. Yani oyunculukta gözlem/taklit önemli unsurlar olsa da mimik eksik kalmış sanki Redmayne'de. Tabi bu, bu sene Oscarların en iddialılarından birisi olmasını engellemeyecek.

Filmin ilk gösterimi bugün Venedik'te yapıldı. Eddie Redmayne'in ikinci Oscar geliyor diyorlar, yalnız Alicia Vikander da çok beğenilmiş. Variety Alicia Vikander The Danish Girl'ün gerçek kazananı olabilir diye manşet atmış. @berkann @Aserat @Danger UA!

Filmin ilk gösterimi bugün Venedik'te yapıldı. Eddie Redmayne'in ikinci Oscar geliyor diyorlar, yalnız Alicia Vikander da çok beğenilmiş. Variety Alicia Vikander The Danish Girl'ün gerçek kazananı olabilir diye manşet atmış. @berkann @Aserat @Danger UA!
Eddie Redmayne'nin peş peşe 2. ödülü alacağını sanmıyorum, Amerika'nın çok sevdiği Jennifer Lawrence bile 2. Oscar'ı kazanamadı zamanında. Tabii şartlar aynı değil, ama bilemiyorum. Alicia Vikander adına da sevindirici bir gelişme, Yardımcı Kadın Oyuncu dalında kampanya yapılırsa rahatlıkla alabilir hatta.

Eddie Redmayne'nin peş peşe 2. ödülü alacağını sanmıyorum, Amerika'nın çok sevdiği Jennifer Lawrence bile kazanamadı. Tabii şartlar aynı değil, ama bilemiyorum. Alicia Vikander adına sevindirici bir gelişme, Yardımcı Kadın Oyuncu dalında kampanya yapılırsa rahatlıkla alabilir hatta.
Jennifer Lawrence'ın rolü bu kadar buram buram Oscar kokmuyordu. Valla bence ana kategoride yarışması daha bile iyi olabilir. Yardımcı kategoride Rooney Mara ciddi rakip. Ellen Page de var. Ana kategoridekilerin hepsi son 3 yılda Oscar kazanmış isimler. Tek Carey Mulligan tehlike. :)

Jennifer Lawrence'ın rolü bu kadar buram buram Oscar kokmuyordu. Valla bence ana kategoride yarışması daha bile iyi olabilir. Yardımcı kategoride Rooney Mara ciddi rakip. Ellen Page de var. Ana kategoridekilerin hepsi son 3 yılda Oscar kazanmış isimler. Tek Carey Mulligan tehlike. :)
Oscar'lık bir rol değildi, ama çoğu kişi kazanmasını bekliyordu; bu yüzden aklıma geldi. Rooney Mara Kadın Oyuncu'ya alınabilirmiş gibi geliyor, ama oyların bölünmemesi için Yardımcı'da kalması daha doğru. Alicia kazanmasa bile ilk adaylığını alır ki, bu da kariyeri için çok önemli bir adım olur. :)

Fragmanda da başarılı duruyor ama Carol'dan Rooney Mara daha iddialı duruyor bence.

Bu arada Alicia Vikander'in rolü Brokeback Mountain'deki Michelle Williams'ın rolünü anımsattı. Kocası gay çıkan ağlamalı kadın. :D

Oscar'lık bir rol değildi, ama çoğu kişi kazanmasını bekliyordu; bu yüzden aklıma geldi. Rooney Mara Kadın Oyuncu'ya alınabilirmiş gibi geliyor, ama oyların bölünmemesi için Yardımcı'da kalması daha doğru. Alicia kazanmasa bile ilk adaylığını alır ki, bu da kariyeri için çok önemli bir adım olur. :)
Yoo ben beklemiyordum. :D

Yok Rooney Mara kadın oyuncuya alınmaz bence, alırlarsa aptallık ederler. :):)

Alicia aday olsa bile iyi olur tabii, destekliyoruz kendisini. :):)

Fragmanda da başarılı duruyor ama Carol'dan Rooney Mara daha iddialı duruyor bence.

Bu arada Alicia Vikander'in rolü Brokeback Mountain'deki Michelle Williams'ın rolünü anımsattı. Kocası gay çıkan ağlamalı kadın. :D
Yok ya Michelle Williams'ın rolüyle çok benzemiyor fragmandan anladığım kadarıyla. Bu destekçi öbürü direkt ağlamacı. :D

Adam ağır overrated ya. 2 sene önce de buna benzer bir rolü Jared Leto oynamıştı o da Oscar almıştı. Oyuncunun ağır makyaj altına girmesi onun marifeti değil ki makyözün marifeti o. Millet bunu anlamıyor. Adamı görünce herkes " Aaa vay be nasıl şekil değiştirmiş diyor herkes". Tamam da herkes o şekle girebilir iyi bir makyözle.

Adam ağır overrated ya. 2 sene önce de buna benzer bir rolü Jared Leto oynamıştı o da Oscar almıştı. Oyuncunun ağır makyaj altına girmesi onun marifeti değil ki makyözün marifeti o. Millet bunu anlamıyor. Adamı görünce herkes " Aaa vay be nasıl şekil değiştirmiş diyor herkes". Tamam da herkes o şekle girebilir iyi bir makyözle.
Ya o şekle girmesi zor değil de o şekildeyken inandırıcı olabilmesi de kolay değil. Fakat direkt göz boyayıcı oluyor ve biraz haksız rekabet oluşturuyor. Jared Leto'nun da o yıl her ödülü süpürmesine gıcık olmuştum. Asıl başarı geçen yıl ödülleri toplayan J.K. Simmons'ındı mesela. O gibi adamlar ödülleri toplasın tamam. :)

Ya o şekle girmesi zor değil de o şekildeyken inandırıcı olabilmesi de kolay değil. Fakat direkt göz boyayıcı oluyor ve biraz haksız rekabet oluşturuyor. Jared Leto'nun da o yıl her ödülü süpürmesine gıcık olmuştum. Asıl başarı geçen yıl ödülleri toplayan J.K. Simmons'ındı mesela. O gibi adamlar ödülleri toplasın tamam. :)

Bence de. Ama nasıl kolay değil ya? Tamam senin benim için zor olabilir ama bunlar Dünya çapında aktörler.

Bence de. Ama nasıl kolay değil ya? Tamam senin benim için zor olabilir ama bunlar Dünya çapında aktörler.
Yok ne kadar dünya çapında olursa olsun bu tip roller kolay değil. Fena tökezlemesi de var. Kime gidersen git bu rol için "acaba yapabilir miyim" diye bir tedirgin olur bence. :) (Eğer benzer tarzda rollerde daha önceden oynamadıysa tabii)

Umarım çok iddialı olmaz da izlemek zorunda kalmayız. Baya sıkıcı olacağına eminim çünkü. Tarihin ilk transını izlemek için pek heyecanlı değilim açıkçası.:D
Eddie Redmayne erkek adayı, Alicia Vikander kadın oyuncu adayı olacağından mecbur izlemen gerekecek. :D

Ben her türlü izlerim, Tom Hooper candır bir de üstüne harika gözüken bir Alicia Vikander var. Eddie Redmayne'e de katlanacağız bir şekilde. :D

Eddie Redmayne erkek adayı, Alicia Vikander kadın oyuncu adayı olacağından mecbur izlemen gerekecek. :D

Ben her türlü izlerim, Tom Hooper candır bir de üstüne harika gözüken bir Alicia Vikander var. Eddie Redmayne'e de katlanacağız bir şekilde. :D

Tom Hooper çok iyi değil ki? Sıkıcı dönem filmleri yapıyor. The King's Speech ve The Damned United fena değil o kadar.