aaaaaaaaaa doğru @sokak sanati unutmuşum ben bunu düellolarda sürünmüştük senin yüzündennormalde geçtiğimiz turda hemde
![]()
Sevincin büyük olsun diye öyle yokuşa sürdüm ben.
Benzema nasılmış eğer o olmazsa başka birinide ayarlarız.
aaaaaaaaaa doğru @sokak sanati unutmuşum ben bunu düellolarda sürünmüştük senin yüzündennormalde geçtiğimiz turda hemde
![]()
İşte bu yüzden Rihanna ile fazla samimi olma derim ne yapacağı hiç belli olmaz çünkü bu mikserin.aaaaaaaaaa doğru @sokak sanati unutmuşum ben bunu düellolarda sürünmüştük senin yüzündennormalde geçtiğimiz turda hemde
![]()
Sadece teknik konularda.@Bully bana güvenin sonsuz demi ama![]()
ronaldoyu ayarla sen bana ben benzama falan bilmiyorumSevincin büyük olsun diye öyle yokuşa sürdüm ben.
Benzema nasılmış eğer o olmazsa başka birinide ayarlarız.![]()
İşte bu yüzden Rihanna ile fazla samimi olma derim ne yapacağı hiç belli olmaz çünkü bu mikserin.
Sadece teknik konularda.![]()
@sokak sanati bu sezonda puanlamalarda oynayacağım rahat ol 😉
ronaldoyu ayarla sen bana ben benzama falan bilmiyorum![]()
Grammy'ye bile katılamamış biri ile zaten @Çiğdem- muhattab olmaz. Yeni yetmelere karşı gerçek All Star sanatçıları.
Bu kadar açık söyleme.
Bir ara ParisHilton ile Ronaldo iş çevirmişti. Paris Riri ile can ciğer hallederiz onu.![]()
Benim korkum yok içim rahat. Bu şarkıyla forum beni eliyorsa vay bu yarışmanın haline
Benim korkum yok içim rahat. Bu şarkıyla forum beni eliyorsa vay bu yarışmanın haline![]()
İşte görmek istediğim jüriler bunlar.@Bully Kalmasını severim. Puanımda muhtemelen 20 26 arası bir yerlerde olur tabi şimdilik.
Herhangi bir isime fark atarım şartım yok ama 26 kişi içinde elenecek şarkı ben olmayacağım olmamam lazım yani.Sen bu şarkıyla Çiğdem' en az 200 puan fark atarsın be![]()
Benim korkum yok içim rahat. Bu şarkıyla forum beni eliyorsa vay bu yarışmanın haline![]()
Bakacağız artık o bombalar elinde patlamaz umarımBilemem.Yani beni liste bomba gibi her hafta final puanına oynarım.
![]()
Yarışmacılara bağlı![]()
anladım cnm merakla bekliyorum umarım iyi bir puan alırım ilk haftadan![]()
İnşallah elenmezsin![]()
derdin elenmem herhalde şarkıyı gördüğünden beri elenmezsin
abla diyip duruyorsun ya![]()
Yırtarsın belki![]()