Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten de çok radikal bir karar vermiş.

Çok iyi gidiyor bölüm bence reytingler de artar :ok:

Bu dizide önceden aksiyon hiç bitmezdi şimdi zevk alamıyorum :(

Dizinin işlediği hikaye dar buna rağmen iyi iş çıkarıyorlar bence. :)

fragman süper yaaa

Sezon finali durgun gidiyor. Aslında dizi bir süredir durgun gidiyor zaten yeni sezonda senaryoyu hareketlendirmeleri şart.

Hazal'ın hastaneye yatmasından gına geldi resmen. :D
cansu ile hazal 7 eylülde endonezyadaymış oradaki @Çiğdem- leri de çatlatacakalr :A nerede diriliş @harzemliişah :A @*YıldırıM*

yeni sezon çekimlerinden fark-ı neriman @Çiğdem- örnek al :A @Aserat @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @hayret bi şey @vadikızı ay bu diziyi kim izliyordu unttum :D
11990599_972974212769838_1214610534315156860_n.jpg

Başlasın bakalım yine heyecanı bozmazlar inşallah. :D Bu dizi senin Kırgın Çiçekler'in üzerine kezzap dökecek. :A @denizz19

Ben bu diziyi Star'da olmasına rağmen izliyorum. :A Aslında sen de izliyordun bıraktın galiba? :D

Songül kim Allah aşkına ergen kızı şişire şişire bir hal oldular. :A
Evet izliyordum ama birkaç bölüm kaçırdım sonra da bıraktım zaten sıkıcılaşmıştı belki de ondan bıraktım :A

Songül çok kaliteli bir oyuncu sen ne anlarsın. :D

kerimanın paragözlüğü > songülün ergenliği bence:A oradaki büyüktür işareti deniz sol anahtarı falan sanma:A
Komik :A

Evet izliyordum ama birkaç bölüm kaçırdım sonra da bıraktım zaten sıkıcılaşmıştı belki de ondan bıraktım :A

Songül çok kaliteli bir oyuncu sen ne anlarsın. :D

Komik :A
Oha ne sıkıcılaşması Neriman kardeşini dolandırdı öbür kızın dedesi katil oldu çocuk sapık çıktı falan. :F

Onun da yeni sezonun ilk bölümünü izlerim annem izliyor zaten sararsa izlerim sarmazsa Kara Ekmekten devam :D
Baydı o artık ya anaa fantastik diziye çevirdiler Unutma Beni izlerken fragmanlarına denk geliyorum bazen Kendal şeytan oluyor bazen konaktakiler melek olup uçuyor bazen o kadın Azrail oluyor. :F Bu dizinin yurt dışısı da düştü sanırım hiç haber vermiyorsun artık. :D @xemrexxx

Baydı o artık ya anaa fantastik diziye çevirdiler Unutma Beni izlerken fragmanlarına denk geliyorum bazen Kendal şeytan oluyor bazen konaktakiler melek olup uçuyor bazen o kadın Azrail oluyor. :F Bu dizinin yurt dışısı da düştü sanırım hiç haber vermiyorsun artık. :D @xemrexxx
ayol yurtdışiındaki kanallar da şaşırdı beni affet,küçük gelin tutuyor kpa,kss tutmuyor onlara da hak veriyorum iddialı proje diye tanıttılarsa paramparçayı da:A

romanyada agb ölçüyor diye biliyorum senin şovun dizileri uçuyor diloş falan en çok izlenen :A
Biliyorum biliyorum bazen Show'un dizi fragmanlarını yüklüyorum Youtube'ye istatistiklere bakınca Türkiye'den sonra en çok Azerbaycan ve Romanya'dan tık almış oluyor. :A Keşke Romanya'da doğsaymışım. :F

Geçen sezonun en hareketli ve en kaliteli dizisi olan Paramparça , yarın bizlerle.

Merakla bekliyorum yeni sezonu. Hazal ve Cansunun abisi merak konusu. :)