Seinfeld dedin aklıma geldi Bende 4.sezona başlıcamTamam bekleriz. Yeni bir komediye başlarım o zaman. Seinfeld sezonunu bitirince.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Seinfeld dedin aklıma geldi Bende 4.sezona başlıcamTamam bekleriz. Yeni bir komediye başlarım o zaman. Seinfeld sezonunu bitirince.
Seinfeld dedin aklıma geldi Bende 4.sezona başlıcam
Ben sana yardımcı olayım telefonun android mi?Seinfeld dedin aklıma geldi Bende 4.sezona başlıcam
Android değil ya, benim telefon biraz eski Samsung 5233Ben sana yardımcı olayım telefonun android mi?
Baktımda Seinfeld'in bölümleri varEvet izleniyor
Baktımda Seinfeld'in bölümleri var
Ya birden aklıma geldi izledim, başka izlicek bişey yoktuAyıp denen bir şey var @cevaa ben kaç aydır senin için bekliyorum sen gidip haber vermeden iki bölüm birden izlemişsin.
Istediğin izleyecek şey olursun bulurduk sana bir şeyler. Neyse yarın ben de başlarım, haftasonu yetişirim ikişer ikişer gitmezsen.Ya birden aklıma geldi izledim, başka izlicek bişey yoktu
Listeden izliyorum sadece Seinfeld izlicektim yok hiçbiryerdeIstediğin izleyecek şey olursun bulurduk sana bir şeyler. Neyse yarın ben de başlarım, haftasonu yetişirim ikişer ikişer gitmezsen.
Ee listen mi bitti ne olduListeden izliyorum sadece Seinfeld izlicektim yok hiçbiryerde
Listede bitmeye yakın tek dizi bu olduğu için buna başladımEe listen mi bitti ne oldu