agalar tüyoyu veriyorum akif yeni sezonda ölüyor
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @vadikızı @sürgünüm @Amoureux
duydum bende bakalım ne olacak
agalar tüyoyu veriyorum akif yeni sezonda ölüyor
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @vadikızı @sürgünüm @Amoureux
aga ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu ne gün değişikliğiGün değişikliği yok, fragman Perşembe günü çıkıyor agalar buda bu sezonluk son tüyom olsun![]()
Gün değişikliği yok, fragman Perşembe günü çıkıyor agalar buda bu sezonluk son tüyom olsun![]()
işallah bilader beklemedeyim perşembe çıkmazsa kesecem umudu ekime sarkacak![]()
Aga Orhan Bıyıklı baba adamdır diğer çakmalara benzemez. Adam hem özel hayatıyla hem oynadığı rollerle dört dörtlük bir insan. Sadece f-e-t-o-nun kanalında oynuyor keşke olmasa ama yapacak bir şey yok.@papuleoo orhan bıyıklı paralel yapıya sempati duyuyorsa vadide oynaması hayaldir
aga nerde nasıl belirtti oynamak istediğiniAga Orhan Bıyıklı baba adamdır diğer çakmalara benzemez. Adam hem özel hayatıyla hem oynadığı rollerle dört dörtlük bir insan. Sadece f-e-t-o-nun kanalında oynuyor keşke olmasa ama yapacak bir şey yok.
Zaten kendisi vadi de oynamak istediğini belirtti. Bakalım belki olur.
Aga sen konuya geçen yazdın yaaga nerde nasıl belirtti oynamak istediğini
onu mu diyodun ben de yeni bir durum var zannetim 😀Aga sen konuya geçen yazdın ya![]()
Akifin ölmesi isabet olmus![]()
yüzyılın yorumuAkifin ölmesi isabet olmus![]()
Akif ölürse kime sayacağız, kime içimizi dökeceğizAkifin ölmesi isabet olmus![]()
bulursunuz aga birilerini illa eleştirilecek ya yine bulunur birisi birileriAkif ölürse kime sayacağız, kime içimizi dökeceğiz![]()
Aga buldumbulursunuz aga birilerini illa eleştirilecek ya yine bulunur birisi birileri![]()
dedim aga zorlanmazsınız vurun kırın parçalayın dağ olsa eritirsinizAga buldumheykel yusuf
![]()
bugün sende bişeyler var gözüme, gönlüme çok şirin gözükmeye başladınBirde odun Cahit@-KADİR-