MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

aaaa bu benim albümden en sevdiğim şarkılarından birisi değilmi :F

benden iyi puan almayı kafaya koymuşsun anlaşılan @denizz19 senin hatrına bu albümü dinlemiş ve acısıda öldürmez gibi popüler şarkılar dısında bu şarkıyı çok sevmiştim sıla düşmanı diyip duruyorsunda ilk hafta benden iyi puanla başlıcaksın gibi görünüyor utanırsın inş :A:A:A

aaaa bu benim albümden en sevdiğim şarkılarından birisi değilmi :F

benden iyi puan almayı kafaya koymuşsun anlaşılan @denizz19 senin hatrına bu albümü dinlemiş ve acısıda öldürmez gibi popüler şarkılar dısında bu şarkıyı çok sevmiştim sıla düşmanı diyip duruyorsunda ilk hafta benden iyi puanla başlıcaksın gibi görünüyor utanırsın inş :A:A:A
Senin sevmenle ilgisi yok aslında benim listem hazırdı ve bu şarkı ilk hafta yarışmayı hakeden şarkılardan bir tanesiydi :D

@denizz19 sila da 2.favorim benim silayla finale gidemezsen ayip olur bak :D bu sarki da cok güzel muhtemelwn benden her hafta yüksek puanlar alirsin gibi :D

@denizz19 sila da 2.favorim benim silayla finale gidemezsen ayip olur bak :D bu sarki da cok güzel muhtemelwn benden her hafta yüksek puanlar alirsin gibi :D
Teşekkür ederim Sıla sevdiğini biliyorum daha önceki yorumlarına denk gelmiştim. Şarkımın başarılı bir seçim olduğunu düşünüyorum ben de. Hem alt yapı olarak hem sözleri olarak çok iyi. :) İyi puanlarının talibiyiz. İlk sezon Sıla ile şampiyon oldum bakalım kısmet :D

Tabi olacak :D

@mrt-06 ile beraber özel isteğiniz var mı :F
Olursa söylerim :A