Bence bu itirafı @Yiğitt yaptı.
Bence bu itirafı @Yiğitt yaptı.
Nasıl da bildiler melunlar. 😱Biraz dengesiz valla olabilir.
İtiraf 3'e katılmadığımı edemeden geçemicem.
Ayy may'lı itirafı yapana sakin olmasını söylüyorum. Hayır burası sanal tabi eğleniyoruz şunun şurasında.
Demiştim sana. @sokak sanatiNasıl da bildiler melunlar. 😱
Güzel olmuş ama değil mi itirafım?
Nasıl da bildiler melunlar. 😱
Güzel olmuş ama değil mi itirafım?
@Bully sakın buluşma bununla survivor öncesi bizi milletin önüne yem yapmaya çalıştı buluşma sakın@sokak sanati o itiraf benim biraz reyting getirisi olsun dedim sen yapmayınca
Seni mi dinleyecek hem zaten uçağa bindi seni duyamaz şimdi@Bully sakın buluşma bununla survivor öncesi bizi milletin önüne yem yapmaya çalıştı buluşma sakın
nee uçağıı beee çocuk içmeye gitti kederinden hep senin yüzünden oldu bunlar inş karşına içkili çıkarda gözüne ymruğu yapıştırır ben telefondan meaj atarım itiraf denizinmiş diyeSeni mi dinleyecek hem zaten uçağa bindi seni duyamaz şimdi
Söyledim ki onanee uçağıı beee çocuk içmeye gitti kederinden hep senin yüzünden oldu bunlar inş karşına içkili çıkarda gözüne ymruğu yapıştırır ben telefondan meaj atarım itiraf denizinmiş diye
@sokak sanati o itiraf benim biraz reyting getirisi olsun dedim sen yapmayınca
şöyle yan yana resim çektirin fit vucut ve çürük vucuta örnek olursunuz hahahaSöyledim ki ona
Ne korkacam be nasıl celallendiniz amaRiri'den korkma bu kadar sakin.
Hahaha gözün çıksın Kaan mı fitşöyle yan yana resim çektirin fit vucut ve çürük vucuta örnek olursunuz hahaha
Kimseyi ilgilendirmez nasıl konuşacağımız.aylı itirafta suç tamamen bende yani suçumu kabul ediyorum ben forumu yumuşattığımın farkındayım ama çok cici bir forum oldu öylede ayyyy
ben buraya geldiğimde agalar ulanlar havada uçuşuyordu şimdi o kelimeler yerine ayy ayol gibi çok hoşş nazik kelimeler kullanılmaya başlandı ve ayrıca ben ilk geldiğimde buraya kadın mankenler konu açılıp pis sohbet dönüyordu şimdi millet kaslı erkek kovalıyor
evet suçumun farkındayım hakim beyy ama forum çok cici oldu bence
@denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @cookies
Ne korkacam be nasıl celallendiniz ama
Hahaha gözün çıksın Kaan mı fit
Ayy pis çocukTotal oyunlar yine. Ahh revan ahh. Koskoca ab olan programının Total olduğunu görünce cinnet geçirecek.
Kimseyi de etiketlememiş programa zaten @denizz19Total oyunlar yine. Ahh revan ahh. Koskoca ab olan programının Total olduğunu görünce cinnet geçirecek.
ayol neriman iplikçi varken sana mı bakıp ayol dicez pis pis pis çiğdem sen kendini ne sanıyon çirkin pörsmüş evde kalmış sivilceli sıska parlakçı kızaylı itirafta suç tamamen bende yani suçumu kabul ediyorum ben forumu yumuşattığımın farkındayım ama çok cici bir forum oldu öylede ayyyy
ben buraya geldiğimde agalar ulanlar havada uçuşuyordu şimdi o kelimeler yerine ayy ayol gibi çok hoşş nazik kelimeler kullanılmaya başlandı ve ayrıca ben ilk geldiğimde buraya kadın mankenler konu açılıp pis sohbet dönüyordu şimdi millet kaslı erkek kovalıyor
evet suçumun farkındayım hakim beyy ama forum çok cici oldu bence
@denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @cookies
ay dur bir itraf göndereyimAyy pis çocuk