TVen FavoriForumum İtirafları 37.Bölüm (3.Sezon Finali)

Ulan bir erkek benim ismimi yazmışım. :A

@adımutlulukk ben samimi olduğum herkese takılıyorum elbet bir sınır içerisinde kimse de bana kızmaz çünkü ciddi söylemediğimi bilirler ama sen bunu çok yanlış anlamışsın. :) Aslında senden böyle bir itiraf görünce çok şaşırdım..

@denizz19 Oha o mahsun şeyi ne hale getirmişsin. :F :A

İtiraf 14 olaymış gerçekten. Yani okurken gülmesem bende ciddiye alıp üzülürdüm ama ciddiye almadım.:F
Aslında biraz tahrik edip ortaya çıkartmak vardı ama neyse.:F @Çiğdem- doğru konuşmuş. Finalistist biz. Sakın ol yani şampiyon.:kiki: Hadi ben neyse biraz bala geldim ama @Bully baya güçlü ve kıl payı kaçırdı 1.liği.:) Takmayın yani.

İtiraf 14 olaymış gerçekten. Yani okurken gülmesem bende ciddiye alıp üzülürdüm ama ciddiye almadım.:F
Aslında biraz tahrik edip ortaya çıkartmak vardı ama neyse.:F @Çiğdem- doğru konuşmuş. Finalistist biz. Sakın ol yani şampiyon.:kiki: Hadi ben neyse biraz bala geldim ama @Bully baya güçlü ve kıl payı kaçırdı 1.liği.:) Takmayın yani.

Bala mı geldin yapma ya hakkederk geldin şarkı seçimlerin çok iyiydi :D

Bala mı geldin yapma ya hakkederk geldin şarkı seçimlerin çok iyiydi :D

Biraz şans vardı tabi stratejimin veriminide aldım ama Bully baya iyi gitti. Kaç kere 1. Oldu ben 8 puan ile finale çıkabilmiştim Bully ise 20 puan toplamıştı ve Sezen ile baya rekabet halinde götürmüştü. Büyük haksızlık edilmiş.:)