Pis yalancı hadi itiraf etseneBaktım herkes yazıyor, ben de ben yaptım diye yazayım dedim ama alakam yok.
Aman boşversene, ne gidiyorsun.ss
Pis yalancı hadi itiraf etseneBaktım herkes yazıyor, ben de ben yaptım diye yazayım dedim ama alakam yok.
Aman boşversene, ne gidiyorsun.ss
Sayın sunucu reyting için karıştırmayın ortalığı.Pis yalancı hadi itiraf etsene
Öyle bir şey söylüyorsun ki en sevmediğim şeyleri bana giydiriyorum olmuyor böyleSayın sunucu reyting için karıştırmayın ortalığı.
Sen MusicSurvivor konusuna baksana bi.Öyle bir şey söylüyorsun ki en sevmediğim şeyleri bana giydiriyorum olmuyor böyle
İtiraf 14 olaymış gerçekten. Yani okurken gülmesem bende ciddiye alıp üzülürdüm ama ciddiye almadım.
Aslında biraz tahrik edip ortaya çıkartmak vardı ama neyse. @Çiğdem- doğru konuşmuş. Finalistist biz. Sakın ol yani şampiyon. Hadi ben neyse biraz bala geldim ama @Bully baya güçlü ve kıl payı kaçırdı 1.liği. Takmayın yani.
Bala mı geldin yapma ya hakkederk geldin şarkı seçimlerin çok iyiydi
Bende Kanal D? 😱Bu arada ben kanal fanı olduğumu ret ediyormuyum @mrt-06 😱 Ben hep Fox'u sevdiğimi söylerim.
Yok artık, nerede inkar ettiğimi gördün? 😱İnkar ediyorsun ama sen.
İtiraf 13 kim yapmıştır sence?Bu arada itiraf 13 ben şakasına öyle diyorum yoksa inkar ettiğim yok. @sokak sanati'nın da hiç inkar ettiğini görmedim.
"TV"yi "Tv" olarak yazan "TRT"yi "Trt" olarak yazan birisi.Yok artık, nerede inkar ettiğimi gördün? 😱
Daha o gün profil resmi yaptım.
İtiraf 13 kim yapmıştır sence?
Bu arada itiraf 13 ben şakasına öyle diyorum yoksa inkar ettiğim yok. @sokak sanati'nın da hiç inkar ettiğini görmedim.
"TV"yi "Tv" olarak yazan "TRT"yi "Trt" olarak yazan birisi.