Var mi kafanda şüphelendiklerinYok şüphelenmedim senden.
Var mi kafanda şüphelendiklerinYok şüphelenmedim senden.
Yok kimse gelmiyor aklıma benim düşmanım hiç olmadı ki forumda bir Lordly vardı o da pek girmiyor zaten.Var mi kafanda şüphelendiklerin
Ama söylemeyecektin söz vermiştin
Bunu söyleyen senin yakınlarında biri yalnızYok kimse gelmiyor aklıma benim düşmanım hiç olmadı ki forumda bir Lordly vardı o da pek girmiyor zaten.
Var mı arttıran
Hayır ben ben itiraf ettim herkes birbirinin önüne geçiyor
ayoll karamurat benim gibi oldu buda hanginiz ettiniz
bana bakk ortalığı karıştırmak için yoksa 😵😵😵Itiraf 14'ün işe yarayacağını biliyordum
Nasıl yani anlamadımbana bakk ortalığı karıştırmak için yoksa 😵😵😵
sen çok iyi anladın benceeeee kuzumNasıl yani anlamadım
3. karamuratımızda geldi 4. aranıyor hahahaİtiraf 14'ü ben yaptım. @Bully'e çok sinir oldum yaptım.
Ay bir de sen mi çıktın başıma dur zaten üzgün ve sinirliyim.İtiraf 14'ü ben yaptım. @Bully'e çok sinir oldum yaptım.
Eğer sen yaptın diyorsan ben o kadar Alçak bir adam mıyımsen çok iyi anladın benceeeee kuzum
Ayy yarın karşına çıkacak itirafın sahibi böyle konuşmaAy bir de sen mi çıktın başıma dur zaten üzgün ve sinirliyim.
Neyse ben gidiyorum umarım bu itirafın sahibi yakınımdan biri değildir.
Baktım herkes yazıyor, ben de ben yaptım diye yazayım dedim ama alakam yok.Ay bir de sen mi çıktın başıma dur zaten üzgün ve sinirliyim.
Neyse ben gidiyorum umarım bu itirafın sahibi yakınımdan biri değildir.
ooooooooooooooo itirafınnn büyüğüü sunucudan geldi @BullyEğer sen yaptın diyorsan ben o kadar Alçak bir adam mıyım