- Reaksiyon puanı
- 59,004
- Puanı
- 1,060
Avatarımdan anlaman gerekmiyor muSen Serdar ile mi Yalın ile mi yarışacan la?
Serdar'ı @*YıldırıM* Starcı melununa verdik Yalın da bende.
Avatarımdan anlaman gerekmiyor muSen Serdar ile mi Yalın ile mi yarışacan la?
Ilk haftaki sarkimi paylasiyorum arkadaslar.
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
Güzel şarkıIlk haftaki sarkimi paylasiyorum arkadaslar.
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
çok iyi bir seçim kullanmadığım şarkılardan ilk hafta için uygun burcunun sadece 3 şarkısı ilgi görmedi bir lokma sevda , bir kadıns evdim ve unutma beni çiçekleri şimdi bir lokma sevda ile bir kadın sevdimi listeden çıkart ama unutma beni çiçeklerini kullan çok krıtık haftaya bırakmadan yanı sadece 2 şarkı listeden çıkarsan yeter burcu zaten genelde 4.5. olup duruyordu baya istikrarlı bir sezon geçirmiştik ne koysak beğenilmişti yaniIlk haftaki sarkimi paylasiyorum arkadaslar.
@sürgünüm @yigit_00
Avatarındakini ben sen sandım la. Ne bileyim senle sen çok benziyonuz.
insallahÇok iyi bir seçim yapmışsın.Bence ilk haftayı atlatırsın
begendigine sevindimGüzel şarkı
Ay verdin de ne oldu.Hiç sevmem Serdar'ı.
Yine yandı senin devreler. Evet canısı ondan.Avatarındakini ben sen sandım la. Ne bileyim senle sen çok benziyonuz.
Mecburen seveceksin artık yapacak bir şey yok melun. Ben sevdirecem sana.Ay verdin de ne oldu.Hiç sevmem Serdar'ı.
tabikide ikiside listemde yer buldu allahtan kötü parça çıkarmadı musti çok ihtiyacımız vardı@Çiğdem- Ben Olsaydım ve Kadere Bak ı kullanacan demi
Cidden Yalın mı profilindeki?Yine yandı senin devreler. Evet canısı ondan.
Mecburen seveceksin artık yapacak bir şey yok melun. Ben sevdirecem sana.
Serdar olmasa All-Star'a katılıp bu heyecanı yaşamayacaktın bir de böyle düşün.
Ay benim avatarıma kendi resmimi koyduğum görülmüş mü canısıCidden Yalın mı profilindeki?
Bende sen sandım, bu akıllı Kaan bu yaz günü ne böyle giyinmiş diyecektim.
Ne biliyim sen yaparsın.Ay benim avatarıma kendi resmimi koyduğum görülmüş mü canısı
Adam hastadır belki olamaz mı yani üşüyor olabilir.
Off uza hadi sıktın hep aynı espri. ssNe biliyim sen yaparsın.
Keşke bunu profil yapsaydın, direk anlardık Yalın olduğunu.
Ekli dosyayı görüntüle 46286
Bu sezon Yalın var, bol bol bu espriyi duymak zorunda kalacan.Off uza hadi sıktın hep aynı espri. ss
İlk haftadan eleneceğin için sıkıntı yok bence.Bu sezon Yalın var, bol bol bu espriyi duymak zorunda kalacan.
Bu sezona iyi hazırlandık, ilk 6 altı hafta elenmezsem geri kalan şarkıları çok iyi seçtim. En azından son 10-15 e kalmayı isterim.İlk haftadan eleneceğin için sıkıntı yok bence.
Bu sezona iyi hazırlandık, ilk 6 altı hafta elenmezsem geri kalan şarkıları çok iyi seçtim. En azından son 10-15 e kalmayı isterim.
Geçen sezon çok saçma şarkı seçimleri yaptım, hangilerini iyi bulduysam kafama göre erkenden seçtim. Yakamoz'u erkenden harcadım falan.Kalacaksın zaten bebüş
İnş Yalın ı da eleyeceksin
Hayırlısı artık canısı umarım kalabilirsin.Bu sezona iyi hazırlandık, ilk 6 altı hafta elenmezsem geri kalan şarkıları çok iyi seçtim. En azından son 10-15 e kalmayı isterim.
Bu arada özele baksan diyorum artık?Hayırlısı artık canısı umarım kalabilirsin.